Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Podravka.
14. apríla 2022, 19:00
Čas čítania 1:36
Sponzorovaný obsah

Limitované balenie Podravky do vrecka vyskúšali aj známi influenceri. Explo ju skúsil na burger

GASTRO GASTROPRIEMYSEL
Uložiť Uložené

Do súťaže o špeciálnu limitku sa môžeš zapojiť aj ty.

Každý má rád trocha iné chute, aké vyhľadávaš ty? Mladí ľudia nie sú ochotní tráviť hodiny v kuchyni, no napriek tomu milujú dobré jedlo. Ochucovadlo Podravka používali už naše staré mamy, pripomína vôňu domova, je to taká špecifická chuť, podľa ktorej vieš, že jedlo bude dobré. Využitie má rôznorodé – možno si pamätáš, ako ti ešte v škôlke sypali Podravku aj na chlieb s maslom.

Spoločnosť v novej kampani predstavila novinku – vreckovú verziu ochucovadla, ktorú môžeš mať stále pri sebe a vyladiť si všetky chute presne tak, ako to máš rád. Kedy sa ti môže hodiť? Predstav si, že si večer v meste na streetfoode, v reštaurácii alebo v zahraničí a skúšaš miestnu kuchyňu. Jedlo je síce fajn, ale hľadáš povedomejšiu chuť. Mať možnosť vyladiť si všetky chute podľa seba a urobiť to kedykoľvek a kdekoľvek, práve na to apeluje v kampani spoločnosť Podravka. Oslovili štyroch známych influencerov, ktorých spája láska k jedlu, ale každý z nich si to svoje predstavuje trochu inak. Zobrali to po svojom, použili ju v domácej kuchyni, v donáškovom jedle či dokonca experimentovali s netradičnými kombináciami. Skúsiť ju môžeš na čokoľvek, niekedy prekvapivo chutné kombinácie vzniknú práve z netradičného nápadu.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Podravka Slovakia (@podravka_slovakia)

Podľa vlastných predstáv

„Podravka už dávno nie je iba ochucovadlom našich starých mám,“ hovorí Elena Matušková zo spoločnosti Podravka. „Jej tradičná chuť a takmer neobmedzené použitie pri dochucovaní jedla z nej robia nadčasový produkt, ktorý má čo povedať aj modernej generácii. Štyrom známym slovenským influencerom sme preto poslali Podravku do vrecka, s ktorou si každé jedlo dokážu kedykoľvek a kdekoľvek vyladiť na svoj štýl.“  

Medzi oslovených patria Expl0itedAndy ŠtěchMichal Totka a Food Tips Košice. Hoci majú rôzne chuťové poháriky, niečo ich spája, a to fakt, že každý má svoj obľúbený štýl. V ich prípade stačilo Podravku do vrecka otvoriť, nasypať a vyladiť si chuť jedla podľa svojich predstáv. Aké kombinácie vymysleli? 

Zisti viac

Explo si s Podravkou do vrecka vyladil hamburger

podravka
Zdroj: Podravka

Andy si Podravku do vrecka zobrala na ochutnávku sushi

podravka
Zdroj: Podravka

Michal Totka je pripravený na naozajstný freestyle v kuchyni

podravka
Zdroj: Podravka

Dragan z Food Tips Košice vrátil Podravku k jej koreňom – svoj chutný obed si pripravil v tradičnej chorvátskej peke 

podravka
Zdroj: Podravka

Chceš viac kulinárskych nápadov? Sleduj influencerov na Instagrame alebo Tiktoku a dozvieš sa, ako vďaka Podravke do vrecka objavili ďalšie nezvyčajné a chutné kombinácie. Ak sa ti mini Podravka zapáčila, sleduj ich Instagram alebo Facebook, môžeš sa zapojiť do súťaže a získať túto limitovanú sériu. 

Získaj novú limitku
podravka
Zdroj: Podravka
Domov
Zdieľať
Diskusia