Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Niké
8. apríla 2022, 11:00
Čas čítania 1:42
Sponzorovaný obsah

Niké spúšťa Jarný Megabank, kde rozdelí 300 000 € v nikoch. Ako sa zapojiť?

Niké spúšťa Jarný Megabank, kde rozdelí 300 000 € v nikoch. Ako sa zapojiť?
Zdroj: Niké
REFRESHER
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Zaujímavé akcie sú pripravené pre nových aj stálych Niké hráčov.

Osem kôl, osem štedrých odmien a na záver extra bonus vo výške 100 000 €. Stávková spoločnosť Niké opäť spúšťa populárnu akciu, tentoraz s názvom Jarný Megabank. Hrať môžeš od soboty 9. apríla, celkovo rozdávajú 300 000 € v nikoch.

Niky predstavujú v Klube Niké peniaze. Môžeš za ne tipovať namiesto peňažného vkladu alebo si nimi navyšovať svoje kurzy. Tiket si podávaš za niky, no výhru už dostávaš v eurách. Získané niky môžeš využiť na nákup kurzového zvýhodnenia od 1 % do 200 %, na tiketoch s minimálne 3 tipmi, každý s kurzom 1,50 a viac.
Viac si prečítaj tu.
jarný megabank niké
Zdroj: Niké

Megabank už tipéri Niké poznajú. Pri dvoch predchádzajúcich edíciách Niké klientom rozdalo dokopy 675 000 € v nikoch! Nie nadarmo ho označili spomedzi všetkých akcií za jeden z najobľúbenejších. Preto prichádza jeho ďalšie pokračovanie – tentoraz pod názvom Jarný Megabank – a opäť s nadupanou dotáciou.

chcem bonus

Tipuj od soboty do piatka

Od 9. apríla až do 3. júna budeš môcť absolvovať 8 kôl. Každé trvá 7 dní a každé má dotáciu 25 000 € v nikoch. Aby si získal podiel z tejto dotácie, musíš v rámci jedného kola v prvý hrací deň po prihlásení sa do svojho konta alebo po podaní na kartičku v pobočke potvrdiť záujem o bonus. Následne pretipuj každý deň minimálne 2 € na tiketoch s kurzom aspoň 2,00. Ak to vydržíš sedem dní v kuse vždy od soboty do piatka, odmena ťa neminie.

Bonus – 100 000 € v nikoch

Je len na tebe, koľko kôl sa rozhodneš absolvovať, no čím viac ich dokončíš, tým bohatšia bude tvoja odmena. A to nielen v rámci hracích kôl. Na záver bonusovej akcie sa rozdá neskutočných 100 000 € v nikoch. Tento bank sa rozdelí medzi všetkých tipérov, ktorí dokončili aspoň tri týždenné kolá.


Tak čo, ideš do toho? Hraj Megabank až do konca a získaj nielen skvelú odmenu za každé jedno dokončené kolo, ale aj megatučnú prémiu z banku 100 000 € v nikoch. Celkovo Niké rozdá v rámci tejto akcie horibilných 300 000 € v nikoch. 

Ak ešte hráčom Niké nie si, aj pre teba je tu skvelá akcia. Zaregistruj sa práve teraz a ako bonus ti Niké dá 20 € zadarmo. Vstúp aj ty do Klubu Niké a užívaj si výhody naplno.

Zodpovedné hranie

Zákaz hrania hazardných hier osobám mladším ako 18 rokov. Nadmerné hranie hazardných hier môže viesť k silnej závislosti a poškodiť zdravie. Hazardné hry predstavujú riziko vysokých finančných strát.

Domov
Zdieľať
Diskusia