Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Balaton Sound.
2. apríla 2022, 10:45
Čas čítania 1:34
Sponzorovaný obsah

Sven Vath, Deborah De Luca, Richie Hawtin a ďalší. Festival Balaton Sound oznámil nové mená

Sven Vath, Deborah De Luca, Richie Hawtin a ďalší. Festival Balaton Sound oznámil nové mená
Zdroj: Balaton Sound
KULTÚRA FESTIVALY HUDBA
Uložiť Uložené

Na line-up pribudli veľké mená súčasného techna, minimal a house hudby.

Najväčší európsky plážový festival elektronickej hudby Balaton Sound pokračuje v oznamovaní nových mien, ktoré si budeš môcť vypočuť na elrow a stagei B. Potešia sa hlavne fanúšikovia techna, minimal a house hudby. Zážitok bude navyše podporený jedinečnou vizuálnou a zvukovou produkciou.

Predstavia sa legendy elektronickej hudby

Nové oznámenie prináša obrovský výber headlinerov a crème de la crème medzinárodných dídžejov vrátane technolegendy Richieho Hawtina, Deborah De Luca, FISHER, Svena Vätha a mnohých ďalších, ktorí sa pripájajú k už ohláseným Martinovi Garrixovi, Becky Hill, Lost Frequencies.

vstupenky
balaton sound, festival
Zdroj: Balaton Sound/Furesz Csut Nagy

Medzi nové horúce mená patria britský technodídžej a producent Jamie Jones a taliansky dídžej Joseph Capriati, ktorý sa nedávno stal stálicou svetových klubov a festivalov ako jeden z najžiadanejších headlinerov.

 
Akoby toho nebolo dosť, do výnimočného line-upu sa pridala aj nemecká technolegenda a zakladateľ labelu CLR Chris Liebing, nemecké technoduo Pan-Pot a Italian House music trip Meduza. Navyše jeden z dnešných hrdinov globálnej technoscény Reinier Zonneveld ukáže publiku Balaton Soundu svoju pôsobivú diskografiu s jedinečným živým „setom“, ktorý rozvibruje tanečný parket. Vďaka legendárnym umelcom a dídžejom Balaton Sound oslavuje v roku 2022 doposiaľ najpôsobivejší line-up.

balaton sound, festival, hudba
Zdroj: Balaton Sound
Noví headlineri
Richie Hawtin, Deborah De Luca, FISHER, Sven Väth, Jamie Jones & Joseph Capriati, Chris Liebing, Meduza, Pan-Pot, Reinier Zonneveld (live)

Oznámené mená na line-upe
Archie Hamilton, Analog Balaton, Bastian Bux, Ben Böhmer (live), Candyman, Chris Liebing, Chuck & Perge, Cloonee, Collective Machine, Danny Tenaglia, Deborah De Luca, De La Swing, Denes Toth, Dj Pola, Episode1, FISHER, Franky Rizardo, Giolí & Assia (live), Giorgia Angiuli (live), HOT X, HVOB live (Clubset), Hernan Cattaneo b2b Nick Warren, Jaffa Surfa & Garay, James Cole, Jamie Jones and Joseph Capriati, Julian Jeweil, Ilario Alicante, Loco Dice, Marc Maya, Mateo & Spirit, Meduza, Metha, Miss Monique, Monolink (live), Nastia, Nick Curly, Nusha, Pan-Pot, Paul Kalkbrenner (live), Poli, Raul Young, Reinier Zonneveld (live), Richie Hawtin, Rizkid, Sabee, Secret Factory, SanFranciscoBeat, Shabaam, Space 92, Sven Väth, Svetec, Tini Gessler, Toni Varga, Viviana Casanova

Zaži Balaton Sound ako VIP

Festival ti prinesie jeden z najvzrušujúcejších VIP zážitkov v Európe. Bude zahŕňať úplne nový elrow VIP priestor s Rousseau efektom a exotickou džungľou, exkluzívnymi dídžejskými setmi a výhľadom na hlavný elrow stage. VIP pobrežie bude aj naďalej ponúkať príjemné osvieženie aj plážové večierky pri bazéne a na ležadlách s baldachýnom.

Balaton Sound, festival, hudba
Zdroj: Balaton Sound

Balaton Sound sa uskutoční v susednom Maďarsku od 29. júna do 2. júla. Aktuálne sú v predaji viacdňové aj jednodňové a tiež VIP vstupenky.

kúpiť vstupenky
Domov
Zdieľať
Diskusia