Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Aupark
14. februára 2022, 8:30
Čas čítania 2:24
Sponzorovaný obsah

Pripravili sme pre teba tipy, ako si užiť sviatok zamilovaných s partnerom či bez

Pripravili sme pre teba tipy, ako si užiť sviatok zamilovaných s partnerom či bez
Zdroj: Aupark
ZAUJÍMAVOSTI VALENTÍN
Uložiť Uložené

Oslavu každodennej lásky pripravil tento rok aj Aupark.

Všade samé srdiečka, ruže, čokoláda a vidina romantickej idylky. Venovať deň láske je super, ale nemal by sa premeniť na oslavu exkluzívneho klubu zamilovaných. Pár dní pred Valentínom môžeš mať pocit, že svet ovládla nejaká sekta. Nejde o to, že by sme nemali radi prejavy náklonnosti, práve naopak, my lásku milujeme.

No prečo by sviatok zamilovaných mali oslavovať výhradne páry? Momenty, na ktoré budeš spomínať, zažiješ aj s niekým blízkym alebo s kamošmi. Pekný deň, ktorý ťa pohladí na duši, si môžeš užiť, aj keď si single, netreba predsa zabúdať na selfcare. Myslíme si, že priestor si zaslúži sebaláska„každodenná láska“, a rovnaký názor má aj nákupné centrum Aupark, ktoré svoju tohtoročnú kampaň pomenovalo Everyday love. Ak nie si fanúšikom tradičného valentínskeho klišé, pozri si naše tipy, ako stráviť tento predvalentínsky čas.

láska
Zdroj: Pexels/alleksana

Nákupná horúčka

Kúpiť si sám pre seba darček alebo ho dostať od niekoho blízkeho, je vec, ktorá ti urobí radosť vždy. Nákupy skombinované s pohárom prosecca si užiješ počas tohto obdobia v Auparku (piatok až pondelok). S výberom darčekov, nech už sú pre kohokoľvek, ti vie pomôcť nákupný poradca. Stačí, ak požiadaš o túto službu online a vyplníš jednoduchý formulár s otázkami (napríklad pre koho nakupuješ, preferované značky a ďalšie detaily). Čiže ak máš problém s tým, čo kúpiť, teraz už vieš, na koho sa môžeš obrátiť.

požiadaj poradcu

Fotka na Instagram alebo babkinu chladničku

V Auparku počas valentínskeho víkendu nájdeš aj pripravený photopoint, môžeš si tak zvečniť tento deň. Prestávka pri fotostene môže príjemne spestriť nákupy a je na tebe, či si urobíš zamilovanú fotku s partnerom, vtipné reelko s kamošmi alebo super selfie. Máš šancu využiť pekný priestor, ktorý pripravili profesionáli.

Maratón – ale ten pred obrazovkou

Navyše budeš potrebovať výdrž a veľa sacharidov, ale nebudeme od teba chcieť, aby si zabehol 42 kilometrov. Povedzme si úprimne, víkend plný skvelého jedla s vyloženými nohami pred telkou neznie vôbec zle. Behať bude maximálne kuriér s jedlom. Ak máš chuť zasmiať sa na tom, aké by bolo prežívať najväčšie klišé z romantickej komédie, pozri si film Isn't It Romantic. Tradičnú teenage romantiku s dobrým obsadením uvidíš v trilógii To All The Boys. Ak nemáš chuť na romantiku, daj na overený maratón, ktorý ťa pohladí na duši pri každej príležitosti – filmy Harry Potter, seriál Priatelia či The Office. Tento program ťa bude baviť aj s kamošmi, partnerom alebo i osamote. Ak si sám, odporúčame spojiť s obľúbeným selfcare.

filmy
Zdroj: Unsplash/Mollie Sivaram

Zlaté bublinky

Ako sme ti už povedali, dobré jedlo a filmy nikdy neboli zlý nápad. Ak predsa len budeš potrebovať pauzu od vysedávania pred telkou, namiesto donášky jedla môžeš ísť do foodcourtu v Auparku. Nájdeš tam veľký výber reštaurácií a po jedle ťa bude čakať prosecco bar s obsluhou. Svoj obed alebo večeru si môžeš vychutnať s extra servisom. Drink dostaneš vo foodcourte medzi 11. – 15. hodinou (11. – 14. 2.) a je, samozrejme, zadarmo. 

pozri reštaurácie

Hravý večer

Hrať spoločenské hry v partii je celkom zaručený zdroj vtipných príhod. V prípade, že nemáš partnera a aj kamoši sú single, môžeš zorganizovať večer plný hier. Nič nepokazíš, ak stavíš na overenú klasiku, ako napríklad spoločenskú hru activity. Ak máš partiu zadaných kamošov, odporúčame ti skúsiť hru párty alias ženy verzus muži. Spolu sa zasmejete na stereotypoch a overíte si znalosti opačného pohlavia. Samozrejmou zábavou sú aj herné konzoly. V prípade, že si chceš užiť trošku romantiky s polovičkou, v obchodoch ľahko nájdeš verzie vášnivých spoločenských hier pre páry. 

hry
Zdroj: Pexels/cottonbro

Dúfame, že sme ti priniesli pár užitočných tipov, ako si spríjemniť Valentína, aj keď nie si fanúšikom „presladenej“ romantiky. Nezabudni, že lásku treba oslavovať každý deň a nielen preto, že je to napísané v kalendári. 

Domov
Zdieľať
Diskusia