Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Beryko.
8. februára 2022, 13:00
Čas čítania 0:55
Sponzorovaný obsah

Vyrážaš na hory? Nezabudni si inteligentné hodinky

Vyrážaš na hory? Nezabudni si inteligentné hodinky
Zdroj: Amazfit
ŠPORT LYŽOVANIE SNOWBOARD ZIMNÉ ŠPORTY
Uložiť Uložené

Či už miluješ lyžovanie, bežky, alebo snowboard, možno pre teba bude zaujímavé, ako tieto športy ovplyvňujú tvoju kondičku.

Zima je v plnom prúde a ty sa možno chystáš na hory. Zimné športy, rovnako ako akékoľvek iné, majú pozitívny vplyv na tvoju kondičku. Preto si na lyžovanie, snowboard alebo bežky nezabudni inteligentné hodinky. Dozvieš sa z nich tepovú frekvenciu, spálené kalórie a množstvo ďalších užitočných informácií.

Zmeriaš si zjazdové lyžovanie aj spoločenské hry

Inteligentné hodinky majú v sebe zabudovaný režim merania pre zimné športy. Pri športoch, ako sú snowboarding alebo zjazdové lyžovanie, skvele poslúžia inteligentné hodinky Amazfit GTR 3 Pro. Hodinky však obsahujú oveľa viac športových režimov na vnútorné aj vonkajšie aktivity. Nie je tam iba chôdza, beh, plávanie, jazda na bicykli alebo posilňovanie, ale aj hranie počítačových a stolových hier. Zvládnu samy rozpoznať osem bežných režimov, takže ich nemusíš ručne spúšťať.

Fungujú počas dažďa aj v snehu

Či už sa chystáš do drsnejších podmienok, alebo ti nepraje počasie, oceníš, že Amazfit GTR 3 Pro sú plne vodoodolné (v lete vydržia potápanie až do hĺbky 50 metrov). Teploty v rozmedzí –40 až –70 stupňov Celzia u nás ani v okolitých krajinách nehrozia, ale ilustrujú výdrž hodiniek aj v takýchto extrémnych podmienkach.

smart watch
Zdroj: Amazfit

GPS zaznamená tvoju trasu

Počas dlhších horských túr na bežkách môžeš použiť GPS a získať tak presne zaznamenanú trasu. Amazfit GTR 3 Pro ti po ukončení aktivity na displeji zobrazia veľmi prehľadné štatistiky vrátane mapy. Všetky výsledky môžeš pohodlne synchronizovať s ďalšími aplikáciami, ako sú napríklad Apple Health, Google Fit alebo Strava.

Domov
Zdieľať
Diskusia