Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. februára 2022, 12:30
Čas čítania 7:57
Jakub Paulík

Axl Rose: Sex s frajerkou bubeníka nahral na skladbu a na koncerte vyvolal vzburu fanúšikov

Axl Rose: Sex s frajerkou bubeníka nahral na skladbu a na koncerte vyvolal vzburu fanúšikov
Zdroj: Flickr/Ed Vill/volně k užití
HUDBA AXL ROSE GUNS N’ ROSES
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Pracovať s Axlom Rosom muselo byť extrémne náročné.

Počas koncertu hodil mikrofón o zem, odišiel a vyvolal vzburu fanúšikov, napadol policajtov a v hoteli pohrýzol do nohy ochrankára. Škandály rockových hviezd bývajú poriadne pikantné, no len málokto sa svojou šialenosťou vyrovná Axlovi Rosovi, ktorý sa pokojne vyspal s priateľkou bubeníka svojej kapely a jej vzdychy nahral do skladby Rocket Queen.

Na Refresheri sa v hudobnej sekcii venujeme životom populárnych a moderných interpretov, ale aj metalových a rockových osobností a skupín, ako napríklad Nirvane, Ozzymu Osbournovi či Metallice. Ak ťa takýto obsah zaujíma, môžeš nás podporiť členstvom v klube Refresher+.

Vyspal sa s frajerkou bubeníka, ich sex nahral do piesne

Kapela si so sebou na turné pravidelne brala verné fanúšičky, z ktorých sa potenciálne stávali dočasné partnerky či milenky. Jednou z nich bola v roku 1986 vtedy 19-ročná Adriana Smithová, ktorá už približne rok chodila s bubeníkom Stevenom Adlerom, píše The Mirror.

Ten jej však do očí povedal, že ju nepovažuje za svoju priateľku, a išiel von na rande s iným dievčaťom. Nahnevaná Adriana Smithová ho preto podviedla s Axlom Rosom. Počas sexu vedľa nich na posteli ležal gitarista Slash, ten bol však príliš opitý na to, aby vnímal, čo sa deje. Keď ich v posteli pristihol Steven Adler, údajne veľmi zúril. Určite tomu nepomohla ani Axlova uštipačná otázka, či sa k nim nechce pridať do trojky.

Odporúčané
Vedel si, že Elton John hral na Tyršáku, Limp Bizkit v Seredi či The Offspring v Terchovej? Tieto koncerty sa už nezopakujú Vedel si, že Elton John hral na Tyršáku, Limp Bizkit v Seredi či The Offspring v Terchovej? Tieto koncerty sa už nezopakujú 13. novembra 2022, 9:30

Románik neskôr spevák zvečnil v skladbe Rocket Queen, v ktorej je počuť vzdychy Adriany Smithovej. Spevákova vtedajšia milenka tvrdí, že z ich súlože vznikol niekoľkohodinový záznam. Axl Rose síce nemal s Adrianou Smithovou nikdy vážny vzťah, no v určitom smere bola pre neho špeciálna. 

V roku 1990 si zobral za ženu Erin Everlyovú, no na Adrianu Smithovú, zdá sa, ani vtedy nezabudol. Podľa jej tvrdenia ju dokonca prizval, aby s nimi dvomi bývala a ukázala jeho manželke, ako ho správne uspokojiť. Tentoraz však šialeného speváka odmietla.

Počas koncertu ho zatkli policajti, ktorých napadol

Koncert v Atlante z novembra 1987 dopadol tak ako množstvo iných fiaskom. Axl Rose totiž skočil dole z pódia a fyzicky napadol dve policajtky a jedného policajta. Muž prezývaný Big Ron, ktorý spolupracoval s kapelou, sa počas Axlovej roztržky chytil mikrofónu a pokúšal sa za neho spievať, uvádza The Vulture. Axlov spev však nahradiť rozhodne nedokázal.

Vyskúšaj predplatné
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 109684 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Ako dopadol koncert, keď sa vzbúrení fanúšikovia rozbehli na pódium.
  • Prečo nazval ženu Kurta Cobaina „štetkou“.
  • Ako so svojím asistentom zastrelil brokovnicou moľu.
  • Čím naštval módneho návrhára Tommyho Hilfigera, ktorý na neho zaútočil.
  • Prečo udrel päsťou svojich fanúšikov.
Domov
Zdieľať
Diskusia