Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. januára 2022, 7:31
Čas čítania 0:36
Dominik Vetrák

Trailer odhaľuje 2. sériu komediálneho seriálu Space Force. Na Netflixe uvidíme nové diely už vo februári

Trailer odhaľuje 2. sériu komediálneho seriálu Space Force. Na Netflixe uvidíme nové diely už vo februári
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY SPACE FORCE
Uložiť Uložené

Po zmene tvorcov očakávame, že bude 2. séria ešte lepšia.

Netflix odhalil prvý trailer na druhú sériu Space Force, komediálneho seriálu zasadeného do prostredia NASA. Space Force je konkrétne oddelenie zaoberajúce sa vesmírnymi vojenskými silami, ktorému velí generál Naird (Steve Carell). Tomu však v prvej sérii nič nevychádzalo a v tej druhej bude bojovať o to, aby ho prezident USA nevymenil za niekoho kompetentnejšieho. 

Odporúčané
Ozark je stále poriadne drsná a temná štúdia o prežití Ozark je stále poriadne drsná a temná štúdia o prežití 24. januára 2022, 13:30

Prvá séria bola fajn a mala množstvo vtipných momentov, nedalo sa však povedať, že by prekonala tie najlepšie komediálne seriály na trhu. Rozhodne je tu potenciál, no tvorcovia sa museli zlepšiť. Ak divákov neohúri ani druhá séria, obávame sa, že tej tretej už šancu nedajú. 

Tím autorov doplnil Norm Hiscock (Parks & Recreation, Brooklyn Nine-Nine), aby pomohol vytvoriť výraznejšie a vtipnejšie epizódy. Či sa mu to podarilo, sa dozvieme už 18. februára, keď má druhá séria premiéru na Netflixe. Podľa skúseného kritika Collideru je druhá séria omnoho lepšia, keďže tvorcovia zmenili prístup, s akým k tvorbe humoru pristupovali.

Domov
Zdieľať
Diskusia