Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. januára 2022, 12:31
Čas čítania 0:40
Kamila Šebestová

Neznámy muž začal v bratislavskej MHD prenasledovať 10-ročného chlapca. Dotýkal sa pri tom intímnych partií

NEWS BRATISLAVA MHD SEXUÁLNE OBŤAŽOVANIE
Uložiť Uložené

Chlapca zachránila žena, ktorá začala na zvrhlého pasažiera kričať.

Neznámy muž prenasledoval v bratislavskej MHD 10-ročného chlapca. Napriek tomu, že sa chlapec od neho vzďaľoval, muž si našiel spôsob, ako sa k nemu priblížiť. Keď bol pri ňom, dotýkal sa intímnych partií cez oblečenie, až kým naňho nezačala kričať pasažierka, ktorá si ho všimla. Muž potom z autobusu utiekol a duchaprítomná žena odprevadila 10-ročného chlapca až k dverám domu. Celý incident podľa svedkov trval niekoľko minút. 

Po totožnosti zvrhlého 40-ročného muža teraz intenzívne pátra polícia.

„Policajti vo štvrtom Bratislavskom okrese sa aktuálne intenzívne zaoberajú prípadom, ku ktorému došlo v uplynulých dňoch v autobuse MHD v smere do Devínskej Novej Vsi,“ píše polícia v statuse na Facebooku

Poverený príslušník Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave IV v súvislosti s týmto prípadom už začal trestné stíhanie vo veci trestného činu výtržníctva. Polícia zároveň vyzýva občanov, aby podobné prípady nahlásili na čísle 158.

„Včasným oznámením a prijatím informácie o protiprávnom konaní sa zvyšuje pravdepodobnosť zadržania jeho páchateľa a samotného objasnenia takéhoto skutku ako v prípade, keď takúto informáciu ‚obdržíme‘ s časovým odstupom,“ dodávajú policajti.

Domov
Zdieľať
Diskusia