Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Viktor Kniš
21. januára 2022, 10:36
Čas čítania 0:29

Pri veľkej akcii NAKA utiekol policajtom exfunkcionár úradu zvláštnych policajných činností. Vraj mal informácie zvnútra

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Polícia pátra po jednom z aktérov kauzy Agentúra.

Exfunkcionár úradu zvláštnych policajných činností Marek Máhr podľa informácií portálu zregiony.sk ušiel, keď NAKA zasahovala v súvislosti s veľkou akciou na daňových kriminalistov. Momentálne po Máhrovi pátrajú. Bol jediným z dvanástich podozrivých, ktorému sa podarilo utiecť. Aktuality upozorňujú, že mohol mať informácie zvnútra policajných zložiek.

Prokurátor ich chce vo väzbe 

Prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry podal 19. januára v nočných hodinách na Špecializovaný trestný súd návrh na väzbu štyroch obvinených z policajnej akcie Agentúra, informovala hovorkyňa Generálnej prokuratúry SR Jana Tökölyová.


V rámci policajnej akcie obvinili 12 osôb z 11 skutkov. Obvinenia sa týkajú zločinu založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny, korupčnej trestnej činnosti a trestného činu zneužívania právomoci verejného činiteľa.


Štyri obvinené osoby boli zadržané. Polícia ďalej informovala, že obvinení pôsobili v rôznych štátnych inštitúciách.

Marek Mehr
Zdroj: MV SR
Domov
Zdieľať
Diskusia