Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Fix Distribution.
30. decembra 2021, 16:00
Čas čítania 2:29
Sponzorovaný obsah

Hľadáš kvalitnú ochrannú fóliu na svoj mobil, tablet či hodinky? FAST SKIN ti ju vyreže na mieru a na počkanie.

Hľadáš kvalitnú ochrannú fóliu na svoj mobil, tablet či hodinky? FAST SKIN ti ju vyreže na mieru a na počkanie.
Zdroj: SBS mobile
TECH
Uložiť Uložené

Stalo sa ti, že si prišiel napríklad na predajňu svojho operátora v nádeji, že si tam zakúpiš ochranné sklo alebo fóliu na svoj smartfón, ale odišiel si takpovediac s dlhým nosom? Dôvodov môže byť viacero.

Smartfóny, smart hodinky a ostatné zariadenia vyrábajú desiatky, ak nie stovky výrobcov a každý z nich ponúka zase desiatky rôznych modelov. Nájsť príslušenstvo k tomu svojmu tak nemusí byť vždy jednoduché. Nehovoriac o prípadoch, keď je už tvoje zariadenie trochu staršie (3 roky a viac). V takom prípade sa ti môže veľmi ľahko stať, že ochranná fólia či sklo nielenže nie je na sklade, ale zrejme už ani nebude. Čo potom?

Ak si očakával nejaký DIY (Do It Yourself, v preklade urob si sám) návod, ako si upraviť ľubovoľnú ochrannú fóliu na svoje konkrétne zariadenie, dovoľ nám vyviesť ťa z omylu. Existuje totiž riešenie, vďaka ktorému budeš mať profesionálne pripravenú ochrannú fóliu na mieru pre svoj smartfón v priebehu 3 minút!

Riešením je zariadenie Fast Skin od SBS mobile – nájdeš ho už vo väčšine predajní mobilných operátorov, servisov a predajcov elektroniky po celom Slovensku alebo aj v predajniach spoločnosti FixServis.

SBS mobile
Zdroj: SBS mobile

Fast Skin funguje veľmi jednoducho, no zároveň efektne. Vďaka databáze s viac ako 2 000 zariadeniami, ktorá je neustále aktualizovaná o nové modely, sa ti určite nestane, že by toto riešenie nebolo tým pravým aj pre teba.

Ochrannú fóliu si pritom môžeš dať vyrezať nielen na svoj smartfón, ale aj iPad, iné tablety či smart hodinky. Zároveň je toto riešenie prístupné aj pre majiteľov horúcich noviniek, ako napríklad najnovšieho iPhonu 13 a podobne – s Fast Skinom sa ti jednoducho nestane, že by tvoj telefón, tvoje smartwatch či iné chytré zariadenie zostalo bez ochrany!

Ako to funguje?

Prístroj po vyhľadaní príslušného zariadenia nájde v databáze jeho presné rozmery a ochrannú fóliu v priebehu niekoľkých okamihov jednoducho vyreže z predpripraveného materiálu. Fóliu tak už stačí len aplikovať na displej – aj s tým ti však vždy pomôže zamestnanec danej predajne, takže žiadne starosti.

Fast Skin pri vyrezávaní fólie nezabúda ani na otvory na tlačidlá či výstupy reproduktorov, nemusíš sa tak obávať, že by ochranná fólia tvoj mobil do akejkoľvek miery znefunkčnila.

To však ešte nie je všetko – vďaka detailným informáciám o každom zariadení dokáže Fast Skin vyrezať ochrannú fóliu nielen na prednú, ale aj zadnú stranu. Svoje zariadenie tak môžeš mať krásne chránené aj bez použitia hrubého krytu. V oboch prípadoch navyše existuje hneď niekoľko možností výberu.

Ochranné fólie na displej:

  • Standard  základný variant. Krásne priehľadná fólia, odolná voči bublinkám a vďaka samoregeneračnej funkcii aj voči väčšine škrabancov! Tento druh fólie odoláva pádom z výšky do 1,5 metra.
  • Iron Shell – vďaka malej hrúbke (len 0,13 mm) si ju len s ťažkosťami všimneš, tvoj smartfón však dokáže ochrániť aj pred pádom z 2-metrovej výšky. Vďaka pokročilým výrobným technológiám ponúka rovnako ako Standard samoregeneračné schopnosti a je vhodná aj na zakrivené displeje.
  • Ultra Protection – TOP model svojej triedy. Vďaka dvojitej hrúbke ponúka najväčšiu mechanickú ochranu a zároveň ťa nijak neobmedzuje pri ovládaní telefónu alebo smart hodiniek. Vydrží pády až z 2 metrov, nechýba samoregeneračná funkcia a je vhodná aj pre tvoje smart hodinky.
SBS mobile
Zdroj: SBS mobile

  

Všetky tieto fólie môžeš využiť aj na ochranu zadnej časti. Pokiaľ sa však chceš odlíšiť a zároveň celý svoj smartfón v priebehu len niekoľkých minút zabaliť do ochranných fólií, je tu ešte niekoľko produktov špeciálne navrhnutých pre zadné kryty smartfónov.

Ochranné fólie aj na zadnú stranu

Ide o špeciálne fólie, ktoré okrem ochrany tvojho zariadenia zabezpečujú aj lepší úchop, vďaka protišmykovej povrchovej úprave a vďaka rôznym dizajnovým vyhotoveniam dokážu tvoje zariadenie aj dobre odlíšiť. Nájdeš ich v úprave:

SBS mobile
Zdroj: SBS mobile

Takéto fólie sa hodia aj na zariadenia, kde je už zadný kryt mierne poškodený – výborne nimi zakryješ akékoľvek nedostatky a zároveň zabezpečíš, že sa poškodenie nebude rozširovať.

Prístroj Fast Skin nájdeš už vo väčšine predajní mobilných operátorov, predajcov elektroniky po celom Slovensku alebo aj v predajniach spoločnosti FixServis. Ak ti teda robí problém zohnať ochranné sklo alebo fóliu a chceš ho mať čím skôr, určite daj Fast Skinu šancu.

Domov
Zdieľať
Diskusia