Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Huawei.
20. decembra 2021, 10:00
Čas čítania 1:31
Sponzorovaný obsah

Hľadáš darček pre ženu na poslednú chvíľu? Stav na tieto dva praktické produkty od Huawei

Hľadáš darček pre ženu na poslednú chvíľu? Stav na tieto dva praktické produkty od Huawei
Zdroj: Huawei
TECH HUAWEI
Uložiť Uložené

Dobre vieš, ako si ženy nerady vyberajú technické gadgety. Tieto ich potešia praktickosťou aj elegantným dizajnom.

Rozmýšľaš nad darčekom, ktorý kúpiš aj na poslednú chvíľu a nebude to klasika ako hrnček s menom či nejaký poukaz? Ak hľadáš praktický darček, ktorý nielen dobre vyzerá a má potenciál potešiť mamu, sestru, priateľku či ktorúkoľvek inú dámu v tvojom okolí, Huawei má pre teba tipy na dva svoje produkty. 

Hodinky, ktoré dobre vyzerajú a plnia viacero funkcií

Všetci dobre vieme, že práve ženám sa pripisuje ohromujúca schopnosť multitaskingu, preto niet pochýb, že ocenia darček, ktorý pre ne bude skvelým pomocníkom. Ak je niečo praktické a elegantné zároveň, nemôže prísť sklamanie. Práve smart hodinky od Huawei sú stelesnením týchto dvoch vlastností a potešia nielen nadšenkyne moderných technológií. 

Odpoveďou sú nadčasové smart hodinky Huawei Watch GT 3. Kvalitný dizajn zabezpečuje prvotriedny materiál a priemer hodiniek s veľkosťou 42 mm im dovolí vyniknúť na každej ženskej ruke. Pôsobia ako štýlový módny doplnok, no skrývajú omnoho viac.

huawei, darčeky
Zdroj: Huawei

100 tréningových režimov, telefonovanie aj sledovanie spánku

Keďže ide o smart hodinky, ich funkcie sa eleganciou len začínajú. Sú skvelým ukazovateľom celkového zdravia a dokonca vedia nahradiť aj trénera. Ponúkajú totiž viac ako 100 tréningových režimov, vstavaný plánovač cvičení a sledovanie polohy na presné kontrolovanie fitnes údajov. Okrem toho monitorujú aj zdravotný stav, ktorý hodnotia na základe niekoľkých parametrov.

Vďaka vynoveným senzorom dokážu nepretržite merať srdcovú frekvenciu, saturáciu a dohliadnu dokonca aj na kvalitný spánok. Nespornou výhodou smart hodiniek od Huawei je i možnosť pohodlného telefonovania, ktoré funguje jednoducho cez bluetoothové pripojenie. Navyše ich prevádzka nie je vôbec náročná, keďže na jedno nabitie vydržia až 7 dní. Hodinky ponúkajú pozoruhodné množstvo funkcií a zároveň pôsobia elegantne, vďaka čomu sa stávajú vhodným darčekom pre takmer všetky ženy. 

Slúchadlá v jedinečnom dizajne 

huawei, darčeky
Zdroj: Huawei

Ak si žena, ktorú chceš obdarovať, dáva naozaj záležať na tom, aby každý produkt, ktorý používa, mal originálny dizajn, táto novinka od Huawei – FreeBuds Lipstick – je trefa do čierneho. Obal, v ktorom sa nachádzajú, totiž vyzerá ako rúž a červené slúchadlá vnútri imitujú jeden z najobľúbenejších kozmetických doplnkov mnohých žien. 

Ide o bezdrôtové slúchadlá, ktoré sú spolu s puzdrom vyrobené z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele a už na prvý pohľad oslnia lesklým povrchom. Samotné slúchadlá v žiarivej červenej farbe disponujú ľahkosťou a sú kompatibilné s akýmkoľvek smartfónom, či už ide o Android, alebo o iOS. Tento vskutku rafinovaný dizajn slúchadlám FreeBuds Lipstick dodáva gráciu nadčasového módneho doplnku.

huawei, darčeky
Zdroj: Huawei
Domov
Zdieľať
Diskusia