Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
10. decembra 2021, 16:30
Čas čítania 0:56
Dominik Vetrák

Halo seriál s Master Chiefom vyzerá ako jeden z najdrahších seriálov histórie. Čaká nás brutálne sci-fi od Stevena Spielberga?

Halo seriál s Master Chiefom vyzerá ako jeden z najdrahších seriálov histórie. Čaká nás brutálne sci-fi od Stevena Spielberga?
Zdroj: Paramount+
FILMY A SERIÁLY HALO SERIÁL
Uložiť Uložené

Seriál Halo, ktorý produkuje aj Steven Spielberg, uvidíme už o niekoľko mesiacov.

Seriál na motívy videohernej série Halo vzniká už viac ako desať rokov, ale nikomu sa ho nepodarilo natočiť. To sa však tento rok zmenilo, keď sa ho chopili Darryl Frank, Justin Falvey, Otto Bathurst (His Dark Materials, 3 epizódy Peaky Blinders) a producentsky dohliadal aj Steven Spielberg a jeho produkčná spoločnosť Amblin Television.

Natáčanie sa podarilo aj napriek pandémii a v súčasnosti sa dokončujú efekty, hudba a podobne. Seriál sa bude streamovať exkluzívne na platforme Paramount+ (na Slovensku dostupná nie je) niekedy začiatkom budúceho roka, respektíve na jar. 

Odporúčané
10 najočakávanejších hier na december a január. V singleplayerovkách a v multiplayeri strávime počas Vianoc stovky hodín 10 najočakávanejších hier na december a január. V singleplayerovkách a v multiplayeri strávime počas Vianoc stovky hodín 3. decembra 2021, 16:30

Dúfali sme teda, že dostaneme výživný trailer, no opak je pravdou. Tvorcovia si pripravili skôr taký úvodný teaser, ktorý divákovi ozrejmuje, o čom seriál vlastne bude a že sa môžeme tešiť na veľkolepé vesmírne scenérie. 

Dej hier a tým aj seriálu sa odohráva v 26. storočí, keď vypukne vojna medzi UNSC (United Nations Space Command) a mimozemskou rasou Covenant. V jej centre sa ocitá jeden zo špeciálne vylepšených špičkových vojakov zvaných Spartans – John 117 aka Master Chief (stvárni ho Pablo Schreiber).

Chief je herná legenda, ktorá sa najnovšie predstavila v podarenej hre Halo Infinite začiatkom decembra. Cortanu, výnimočnú umelú inteligenciu pomáhajúcu Chiefovi, si zahrala Jen Taylor.

Prvé zábery zo seriálu nám toho veľa neprezradili, no už z nich vieme dedukovať, že výroba seriálu nebola lacná a môžeme sa tešiť na nádherné vesmírne scenérie, vesmírne bitky, a pevne veríme, že aj skvelo natočené akčné scény s Master Chiefom.

Domov
Zdieľať
Diskusia