Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Answear.
13. decembra 2021, 16:30
Čas čítania 2:11
Sponzorovaný obsah

Nevieš nič vymyslieť pre mamu, brata či kamarátku? Inšpiruj sa naším zoznamom vianočných darčekov

Nevieš nič vymyslieť pre mamu, brata či kamarátku? Inšpiruj sa naším zoznamom vianočných darčekov
Zdroj: Unsplash/Superkitina
MÓDA VIANOČNÉ DARČEKY 2022
Uložiť Uložené

Pozri si náš praktický, nápaditý a pestrý zoznam.

Do Vianoc prakticky ostáva už len niekoľko dní, pričom lehoty na doručenie kuriérom sa začínajú čoraz viac predlžovať. Preto ak ešte nemáš nakúpené darčeky pre rodinu, priateľa/priateľku či kamošov, nemal by si dlho otáľať. Aby si to mal vzhľadom na časový stres o niečo ľahšie, módny e-shop Answear.sk ti prináša tipy na darčeky, ktoré u nich navyše všetky kúpiš.  

Pre milovníkov domácej pohody

S aktuálne stále platiacim lockdownom prídu určite vhod darčeky, ktoré využijú tvoji blízki doma. Preto medzi darčeky, ktorými rozhodne urobíš radosť, patria huňaté papuče či mäkký župan, ktoré môžeš skombinovať so sviečkou so zaujímavou vôňou. Ideálne darčekové trio pre niekoho, kto rád leňoší doma v teple, no nie?  

Ak si myslíš, že toho, komu vyberáš darček, dobre poznáš, môžeš skúsiš staviť na darček v podobe dekoratívneho prvku ladiaceho so štýlom bytu. Siahnuť môžeš napríklad po pútavom vankúši alebo deke, ktoré zatraktívnia každý filmový večer, alebo futuristickej lampe či monumentálnej váze, do ktorej sa zmestia kvety prinesené na špeciálnu príležitosť.

Answear.sk
Zdroj: Answear.sk

Pre športových fanúšikov

Každý, kto sa venuje pravidelnému tréningu, vie, aké užitočné sú rôzne pomôcky a športové prvky, ktoré pomáhajú cvičiť efektívnejšie a pohodlnejšie. Máš niekoho takého vo svojom okolí? Pri príprave jeho darčeka skús urobiť všetko pre to, aby si darček prispôsobil aktivite, ktorú preferuje.

Fanúšikovi jogy sa bude hodiť dizajnová podložka či športová podprsenka. Vodotesné puzdro na telefón zas ocení každý, kto behá, jazdí na kolieskových korčuliach alebo na bicykli, a fľašu s originálnym dizajnom si zamiluje ten, kto sa zameriava na zdravý životný štýl a dbá o svoj pitný režim.

Pre milovníkov dobrodružstva

Do prírody si chodíme oddýchnuť, načerpať energiu alebo objavovať. Ak tvoji blízki patria k outdoorovým nadšencom, najlepšie urobíš, ak im pod vianočný stromček kúpiš niečo užitočné, čo využijú pri svojich ďalších dobrodružstvách. Takým darčekom môže byť napríklad termoska či termohrnček, praktické vrecko, teplá čiapka alebo praktické doplnky odolné proti dažďu.

Answear.sk
Zdroj: Answear.sk

Pre kráľovnú a kráľa štýlu

Chceš obdarovať niekoho, kto nadovšetko miluje módu a sleduje najnovšie trendy ako najnapínavejší seriál? Kúp im dizajnové doplnky, štýlové topánky alebo trendové kúsky, ktoré môžu zakomponovať do svojich outfitov. Dôležité je, aby mal darček pre tohto módneho guru originálne vyhotovenie, zaujímavý tvar alebo pútavé detaily. Skús napríklad kvalitnú kabelku, sveter so zaujímavou potlačou alebo príjemný šál ľahký ako pierko.

Answear.sk
Zdroj: Answear.sk

Pre tých, ktorým je vždy zima

Máš vo svojom okolí ľudí, ktorí sa každoročne trasú od zimy? Ak sa im chce kričať pri pohľade na teplomer, ktorý ukazuje čoraz nižšie teploty, daruj im niečo, čo ich zahreje na tele aj pri srdci. Môže to byť vlnený sveter, teplé doplnky, ako sú čiapky či rukavice, alebo aj ikonické Moonboots

Answear.sk
Zdroj: Answear.sk

Pre veľké deti

V každom z nás je dieťa, ktoré by sme občas mali opäť prebudiť. Ako inak, prázdniny sú ideálnou zámienkou na tento milý návrat do detstva k obľúbeným rozprávkovým hrdinom a spomienkam na rozprávky. Ak náhodou nepoteší nejaké ikonické lego s filmovou tematikou, skús svojich blízkych obdarovať vecami s ich obľúbenými rozprávkovými motívmi. Káčer Donald, Mickey Mouse či partia Looney Tunes rozhodne nebude krokom vedľa. Náladu nostalgie a detského nadšenia pocítiš ty aj obdarovaný.

Ak potrebuješ viac inšpirácie, siahodlhý zoznam darčekov určených pre pánov nájdeš tu, darčeky pre ženy zasa tu. Vo vianočnom ošiali navyše Answear.sk ponúka až 50 % zľavy, na ktoré nemusíš čakať a môžeš si ich užiť už teraz. 

Chcem nakupovať s 50% zľavami
Domov
Zdieľať
Diskusia