Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Reserved.
12. decembra 2021, 8:30
Čas čítania 1:41
Sponzorovaný obsah

Nevieš, čo si máš obliecť k štedrovečernému stolu? Reserved ti v novej vianočnej kolekcii ponúka elegantné aj pohodlné outfity

MÓDA
Uložiť Uložené

S novou vianočnou kolekciou si môžeš vyskladať dokonalý slávnostný outfit.

Blížia sa Vianoce a s nimi aj dilemy s oblečením a darčekmi. Čo si obliecť? Ako vyskladať dokonalý slávnostný outfit? A čo si majú obliecť deti? Čo dať pod vianočný stromček? Reserved vyrieši všetky tieto otázky. Módne outfity podľa najnovších trendov, pohodlné úplety na oddych vo voľnom čase a predovšetkým veľa inšpirácie. A kľúčová téma? Radosť. Vianočný čas by totiž mal byť veselý, príjemný a plný úsmevov.

Reserved
Zdroj: Reserved

Vtipné svetre aj elegantné prvky

Kolekcia #ReservedForXmas ponúka veľké množstvo rodinnej zábavy. Vtipné svetríky so sobmi, mikiny s nápisom „Team Santa“ alebo s motívom Grincha – chlpatého stvorenia, ktorého dobrodružstvá môžeme každé vianočné ráno sledovať v televízii –, to všetko dodá slávnostným outfitom cool faktor. Nechýba ani množstvo elegantných prvkov: velúrové šaty, obleky a výrazné doplnky. Po skončení formálnej časti sa vedenia ujmú mäkké teplákové súpravy a flanelové pyžamá a ty môžeš pohodlne tráviť spoločné rodinné chvíle, ktorých je počas rušného roka zvyčajne nedostatok.

Pozri si novú kolekciu
Reserved
Zdroj: Reserved

Párty modely, v ktorých zažiariš

Kolekcia Night Out obsahuje najviac párty modelov. Bola vytvorená s ohľadom na Vianoce a sviatočné stretnutia. V kolekcii kontrastujú mäkké úplety s lesklými flitrami. Ide o súhru svetiel a textúr, ktorú dopĺňajú módne opulentné šachovnicové, cikcakové a vlnité vzory. Nechýbajú klasické čierne obleky, ale ani košele či saká z lakovanej kože, čipkované malé čierne a flitrované topy, nohavice a šaty. Aj farebná paleta odráža ducha sviatkov. Nájdeš v nej odtiene sýtej červenej, tmavozelenej, striebornej, elegantnej čiernej, ale aj denim zdobený kryštálmi.

Reserved
Zdroj: Reserved

Štýlové darčeky pre každého

Ako každý rok, aj teraz ponúka Reserved množstvo nápadov na darčeky. Pre ženy je k dispozícii široký výber módnych kabeliek. Nájdeš tu kabelky v mini veľkostiach, ale aj zdobené retiazkami, takisto clutch kabelky s ramienkami alebo prešívané kabelky. V kolekcii sú aj štýlové topánky: napríklad klasické lodičky na opätku, čižmy na ihličkovom podpätku alebo sandále so štvorcovou špičkou, a to v prekvapivých odtieňoch elektrizujúcej fialovej alebo perleťovostriebornej.

Reserved
Zdroj: Reserved

Pre mužov je tu celý rad doplnkov. Od vrecúšok na mobil a drobností až po elegantné prešívané víkendové tašky. Priaznivci klasického vzhľadu si môžu vybrať zo širokej ponuky obuvi. K vianočným ponožkám s decentným perníkovým motívom sa im budú hodiť jodhpurské čižmy, traperky alebo nízke topánky. Deti sa môžu tešiť okrem iného na pôvabný svetrík s motívom sobov, s červeným brmbolcom ako nosom a parožím prešpikovaným zlatou niťou či sviatočné červené velúrové šaty so striebornými hviezdičkami a plyšové hračky.

ReservedReservedReservedReserved
Zobraziť galériu
(18)

Ak ešte nemáš darčeky alebo slávnostný outfit k štedrovečernému stolu, v tejto kolekcii určite nájdeš to, čo hľadáš. Všetky vianočné ponuky Reserved sú dostupné online na reserved.com v sekcii #ReservedForXmas.

štýlové vianočné darčeky nájdeš tu
Domov
Zdieľať
Diskusia