Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Aupark
13. decembra 2021, 11:30
Čas čítania 3:36
Sponzorovaný obsah

8 tipov na obchody, v ktorých nakúpiš darčeky pre celú rodinu

8 tipov na obchody, v ktorých nakúpiš darčeky pre celú rodinu
Zdroj: Aupark
REFRESHER VIANOČNÉ DARČEKY 2022
Uložiť Uložené

Hľadáš niečo pre mamu, babku, brata či frajera? Inšpiruj sa našimi tipmi.

Ešte stále nemáš nakúpené vianočné darčeky? Nespoliehaj sa na to, že ich zoženieš na poslednú chvíľu, dokonca aj e-shopy sú viac vyťažené ako posledné roky. Výhovorka, že ani netušíš, čo komu kúpiť, ti už nemusí stáť v ceste. Inšpiruj sa našimi tipmi na obchody, v ktorých nakúpiš darčeky pre rodičov, starých rodičov, partnera, ale aj súrodencov. 

V spolupráci s Auparkom sme pre teba vybrali 8 obchodov, v ktorých dokážeš nakúpiť darčeky pre kohokoľvek – od najmenších členov rodiny až po najstarších. 

Viac informácií
V Auparku ťa privíta takáto vianočná výzdoba.
V Auparku ťa privíta takáto vianočná výzdoba. Zdroj: Aupark

Nakúp darčeky na jednom mieste alebo objednaj a vyzdvihni 

Momentálne sú podľa pandemických nariadení obchody otvorené pre očkovaných a prekonaných, no môže sa stať, že nebudeš jediný hľadač darčekov, preto si budeš musieť pred obchodom vystáť rad. Ak sa ti nechce čakať v radoch, môžeš si tovar jednoducho objednať online a už si ho len v predajni vyzdvihnúť.

Nemusíš čakať na kuriérov či behať od pošty k pošte. Takto nakúpiš presne to, čo chceš, a nenecháš sa tak ľahko zlákať ďalším tovarom, ktorý inokedy kúpiš, pričom ho možno ani nepotrebuješ. Navyše, keď si darčeky prídeš vyzdvihnúť, môžeš sa odmeniť dobrým obedom či večerou; jedlo si môžeš zobrať so sebou napríklad z reštaurácie Duetto, ktorú nájdeš na poschodí. 

Aupark
Zdroj: Aupark
Všetky obchody okrem esenciálnych momentálne fungujú na základe pandemických opatrení v režime OP. Pri vstupe sa musíš preukázať potvrdením o očkovaní alebo prekonaní ochorenia covid-19

Voňavé potešenie nielen pre dámy 

The Body Shop.
Zdroj: The Body Shop

The Body Shop ponúka širokú ponuku rôznej voňavej kozmetiky, ktorou môžeš potešiť nielen dámy, ale aj pánov. Telové maslá, sprchovacie gély, parfumy, ale aj líčidlá či kozmetika na ošetrenie pleti. Ak si úplne stratený a netušíš, čo by mohlo konkrétnej osobe urobiť radosť, môžeš staviť na tipy na darčeky, ktoré nájdeš priamo na webe. Nájdeš tam darčekové balenia s vôňou kokosu či manga, súpravu na bradu, na voňavý kúpeľ aj ďalšie iné.

Darček stvorený pre novoročné predsavzatie

Turistika, cyklistika, plávanie či korčule? Možno máš vo svojom okolí nejakého športového nadšenca, ktorého poteší nová bunda na turistiku, prípadne palice alebo iné športové doplnky či náčinie. Svojím darčekom však môžeš podporiť niečie novoročné predsavzatia. Možno bude stačiť aj podložka na jogu, činky či odporové gumy. Nájdeš tu nielen pomôcky na cvičenie, ale aj oblečenie, prípadne doplnky výživy

Pre šikovných kuchárov aj cukrárov

kuchyňa, varenie
Zdroj: Unsplash/Conscious Design

Nájdu sa aj ľudia, ktorí naozaj veľmi radi varia a pečú – a práve ich určite poteší kuchynské náradie či iné pomôcky. Tescoma ti ponúka široký sortiment pre šikovných kuchárov, pekárov, grilmajstrov, ale aj rôzne doplnky do domácnosti. Ak nie si poverčivý, tak niekomu môžeš darovať pod stromček kvalitné nože. Prípadne strojček na výrobu cestovín či kontaktný gril, s ktorým je grilovacia sezóna aj v zime. Mamku, svokru či babku môžu potešiť aj vonné difuzéry alebo arómolampy

Na štýlové vykročenie do nového roka 

Kedysi sme topánky či ponožky ako vianočný darček nemali radi, no čím sme starší, tým radšej vidíme pod stromčekom nejaké tie pekné tenisky či topánky. Ak máš vo svojom okolí nejakého sneaker heada, je jasné, že teniskami neurobíš krok vedľa. V Sizeer však nájdeš nielen tenisky, ale aj oblečenie a doplnky. Medzi nimi značky ako Nike, New Balance, Vans, Dr. Martens, Herschel a mnoho ďalších. Navyše na vrátenie tovaru máš až 30 dní, takže ak sa netrafíš do veľkosti či farby, nebude žiaden problém darček vymeniť. 

Raj vôní aj svetovej kozmetiky 

Vyskladaj niekomu balíček na dokonalé momenty relaxu.
Vyskladaj niekomu balíček na dokonalé momenty relaxu. Zdroj: Aupark

V Douglas nájdeš niečo naozaj pre každého. Vďaka ich širokej ponuke kozmetiky, vôní a drogérie tu nakúpiš darčeky nielen pre dámy, ale aj pre pánov. Môžeš si to zjednodušiť v sekcii tipy na darčeky, kde nájdeš odporúčania na darčeky pre bratov, otcov, dedkov, ale aj sestry, kamošky či priateľky. Môžeš sa tiež pozrieť na instagramové profily rôznych skincare influenceriek a inšpirovať sa ich tipmi. Bohatá ponuka je známa aj značkami ako Dior, Mac, Kiehl's, NYX, Byredo a desiatkami ďalších. 

Žiarivý darček pre výnimočnú osobu 

aupark
Zdroj: Aupark

V Auparku nebudeš musieť dlho hľadať ligotavú predajňu Swarovski, v ktorej nájdeš potešenie v podobe šperku, ktorým sa nedá nič pokaziť. Ak chceš dať niekomu najavo, že je pre teba výnimočnou osobou, v novej kolekcii značky Swarovski nájdeš niečo pre mladšie aj staršie dámy. Od jednoduchých prsteňov až po bohatšie zdobené náramky, náušnice, ba dokonca aj originálne kabelky.

Hračky pre malých aj veľkých

lego
Zdroj: Unsplash/Alphacolor

Aké by to boli Vianoce bez hračiek? Bábiky, plyšáky, autíčka či rôzne tvorivé súpravy. V Alltoys nakúpiš darčeky pre všetky deti v rodine. Hračkárstvo však môže byť miestom, kde objavíš niečo aj pre dospelých členov rodiny či priateľov. Niekoho by určite potešilo Lego – bude to Harry Potter, Star Wars či architektúra? Ani spoločný darček, čo poteší rodinu aj kamarátov, nemusí byť zlý nápad. Spoločenské a stolové hry môžete dokonale využiť počas dní voľna. 

Kniha na dlhé zimné večery

Knihou sa nedá nič pokaziť. A určite sa v Panta Rhei nájde nejaká zaujímavá aj pre tých, ktorí tvrdia, že ich čítanie nebaví. Napríklad Ako (ne)prežiť mladosť od obľúbeného youtubera Petra Popluhára (Pppeter) zaujme nejedného mladého človeka. Okrem kníh tu však môžeš kúpiť aj diár, puzzle, hry či doplnky. Pri výbere si môžeš nechať poradiť tipmi na darčeky priamo na webe. 

vianočné darčeky
Zdroj: Unsplash/Juliana Malta

Nákupný poradca ti pomôže s výberom darčekov 

Aupark ti ponúka nielen tieto, ale aj mnohé ďalšie obchody, v ktorých nájdeš darčeky pre celú rodinu. Netušíš, aký obchod vôbec hľadáš? Nechaj si poradiť od nákupného poradcu Auparku. Ide o bezplatnú službu, ktorá ti pomôže s výberom vianočných aj narodeninových darčekov, ale aj s outfitom na vianočný večierok. Do Auparku už môžeš prísť s presným plánom a nákupným zoznamom. No nezabudni si naň prihodiť aj niečo pre seba. 

nákupný poradca
vianoce, aupark, darčeky
Zdroj: Petra Hurai
Domov
Zdieľať
Diskusia