Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti HB Reavis.
6. decembra 2021, 15:30
Čas čítania 0:58
Sponzorovaný obsah

Na Nové Nivy sa sťahuje firma svetových rozmerov. Prenajme si veľkú časť priestorov od HB Reavis

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Rodným jazykom nového klienta je lapončina.

Jedna z najväčších spoločností na svete sa presťahuje na Nové Nivy. Využije drvivú väčšinu projektov HB Reavis, ktoré vďaka svojmu dizajnu a tiež extra službám dokážu poskytnúť nájomcovi nielen maximálnu flexibilitu, ale zároveň podporiť produktivitu a wellbeing jej zamestnancov. Mimoriadna je aj lehota prenájmu. Spoločnosť podpísala zmluvu o prenájme na prísne definovaný čas. Rokovania s novým nájomcom boli obzvlášť náročné, pretože sa viedli v rodnom jazyku klienta, ktorým je lapončina.

Nivy Tower
Nivy Tower Zdroj: HB Reavis

Flexibilita, podpora wellbeingu a produktivity, ktoré developer klientom ponúka cez špeciálne služby ako jediný na trhu, boli rozhodujúcim faktorom, prečo sa nový nájomca rozhodol krátkodobo presťahovať práve sem. „Veríme, že náš nový klient sa pre Nové Nivy rozhodol práve pre komplexnosť štvrte Nové Nivy, ktorá prepája naše jednotlivé projekty a funguje v dokonalej harmónii s našimi službami,“ povedal hovorca HB Reavis.

Nové Nivy
Nové Nivy Zdroj: HB Reavis

Smart technológie pre produktívnejšie pracovné prostredie

Nový nájomca bude sídliť vo viacerých budovách na Nových Nivách. Okrem Nivy Tower využije aj priľahlé administratívne budovy Twin City, ale aj flexibilné priestory, ktoré ponúka coworking HubHub či servisované priestory Qubes. Časť svojich aktivít bude vykonávať aj z Nového Apolla a CBC.

Nové Nivy
Nové Nivy Zdroj: HB Reavis

Okrem širokého portfólia flexibilných kancelárskych priestorov je HB Reavis známe aj službami, ktoré v týchto budovách poskytuje. Medzi služby HB Reavis patria servisované pracovné priestory Qubes na krátkodobé a strednodobé prenájmy alebo Origameo, Symbiosy a More, ktoré využívajú inteligentné technológie na podporu produktivity, efektivity, wellbeingu či na samotnú správu budov.

Kompletný zoznam projektov a služieb, ktorý nový nájomca bude využívať, developer uvádza na svojej webovej stránke.

HubHub
HubHub Zdroj: HB Reavis
Domov
Zdieľať
Diskusia