Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Článok obsahuje inzerciu viacerých produktov a spoločností.
9. decembra 2021, 13:30
Čas čítania 5:23
Sponzorovaný obsah

10 vianočných darčekov pre ženy, ktorými nemáš čo pokaziť

10 vianočných darčekov pre ženy, ktorými nemáš čo pokaziť
Zdroj: Unsplash/Lore Schodts
REFRESHER VIANOČNÉ DARČEKY 2022 VIANOČNÉ SVIATKY
Uložiť Uložené

Nevieš, čo kúpiť mame, sestre, priateľke či svokre? Máme pre teba niekoľko tipov.

Vianoce sa nezadržateľne blížia a ty ešte stále nemáš nakúpené darčeky? Nechaj nás, nech ti s tým trochu pomôžeme. Nakupovať za teba nebudeme, no máme pre teba tipy na darčeky, ktoré pri vianočnom stromčeku rozžiaria oči nejednej dámy – či už je to mamina, priateľka, sestra, alebo babka. Vybrali sme niečo pre každú z nich.

Pomôž jej rozvíjať sebalásku 

Ak je jedným z najfrekventovanejších slov v jej slovníku selfcare alebo tzv. sebaláska, môžeš ju potešiť rôznymi kartovými hrami, ktoré jej ju pomôžu ešte viac rozvíjať. Nejde o klasickú kartovú hru, ako si zvyknutý, ale o kartičky, na ktorých sú rôzne otázky či citáty, ktoré ťa prinútia zamyslieť sa a prehĺbiť vzťah k sebe, ale aj k ostatným. Môžeš siahnuť napríklad po originálnej We're Not Really Strangers či po niektorej z viacerých slovenských verzií. Ak sleduje ich instagramový účet, určite sa podobnej hre poteší.  

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa we’re not really strangers (@werenotreallystrangers)

Dizajnový pomocník do kuchyne 

Baví ju varenie a pečenie? S kuchynským robotom Bella Elegance značky Klarstein ju to bude baviť ešte viac. Namiesto namáhavého ručného miesenia cesta či šľahania krémov zapne kuchynský robot a zatiaľ si môže užívať chvíľku pre seba. V kuchyni skvele zapadne nielen vďaka svojmu dizajnu, ale aj funkčnosti, na ktorú si každá kuchárka rýchlo zvykne. 

Klarstein, kuchynský robot
Zdroj: Klarstein

V elegantnom dizajne skrýva tento pomocník skvelý výkon, vďaka ktorému nebude mať problém premiesiť ani husté kysnuté cestá. Dokonalosť vymieseného cesta zabezpečí aj systém planetárneho premiešavania, vďaka ktorému sa dostanú prísady od okraja do stredu misky. Má šesť rýchlostí, vo vybavení dva odlišné háky na rôzne druhy cesta aj metličku, ktorá vyšľahá nielen krémy, ale aj omáčky. Súčasťou je tiež 5-litrová misa z pevnej ušľachtilej ocele s ochranným krytom a plniacim otvorom, vďaka čomu v kuchyni nevznikne zbytočný neporiadok

Kúpiť Bella Elegance
Klarstein, kuchynský robot
Zdroj: Klarstein

Ak už kuchynský robot má a tušíš, že by ju potešilo niečo iné, no nie si si úplne istý, môžeš si pomôcť darčekovačom od Klarsteinu. Stačí zvoliť, pre koho darčeky nakupuješ, aké má záľuby, koľko má rokov, a dostaneš tipy na užitočné darčeky, ktoré pod vianočným stromčekom potešia. 

Vyskúšať darčekovač

Pre tú, ktorá má vždy všetko pod palcom

Hľadáš darček pre ženu, ktorá je ako Monika z Priateľov? Musí mať všetko usporiadané, naplánované a nikdy nikam nechodí neskoro? Poobzeraj sa po nejakom diári. Momentálne už kúpiš rôzne tematické, prepojené so skincare, s fitnesom či cestovaním. Stačí sa už len porozhliadnuť po téme, ktorá je blízka slečne či žene, ktorú chceš obdarovať. Ešte pred zabalením do vianočného papiera môžeš urobiť takú vec, že jej doň ceruzkou napíšeš rôzne milé odkazy, ktoré ju budú po celý rok tešiť. 

diár
Zdroj: Unsplash/Gabrielle Henderson

Lodičky, ktoré nosí aj prezidentka

Jediná indícia, ktorou sa pri nakupovaní darčekov riadiš, je, že obdarovaná si potrpí na kvalitu a lokálne výrobky? V tom prípade pre ňu určite nájdeš niečo v e-shope slovenskej značky Catherine Mulier. Ich lodičky nosí aj naša prezidentka Zuzana Čaputová. Výrobky tejto značky sú pre sebavedomé ženy, ktoré ustoja svoje rozhodnutia a pri kráčaní ulicami patrí celé mesto im. 

Catherine Mulier, lodičky, vianočné darčeky
Zdroj: Catherine Mulier

Lodičky sú navrhnuté tak, aby boli pohodlné a mali nadčasový dizajn a univerzálne použitie. Zaujímavosťou je, že ich nepredávajú v pároch, ale po kuse, lebo veria, že každá zo žien je výnimočná. Okrem lodičiek tu kúpiš aj pohodlné kožené sukne a nadčasové kožené kabelky, ktoré sa hodia k rôznym outfitom.

Ak si neistý, čo sa týka veľkosti či farby, môžeš jej darovať darčekovú poukážku a objednať ju na súkromné nakupovanie v bratislavskom showroome, ktorý bude počas návštevy obdarovanej určený iba pre ňu. Navyše ju bude čakať aj pohárik prosecca. Sen každej milovníčky sofistikovanej módy

Daruj jej Catherine Mulier
Catherine Mulier, lodičky, vianoce
Zdroj: Catherine Mulier

 Pomocník do domácnosti 

Občas čím je človek starší, tým viac ocení praktické darčeky, niekedy aj tie, ktoré mu pomôžu v domácnosti. Ak sa žena, ktorú chceš obdarovať, neustále sťažuje, že nemá čas, lebo len upratuje, dá sa jej s tým ľahko pomôcť. Jednak sa o upratovanie môžeš postarať ty, jednak jej môžeš dať pod stromček pomocníka – robotický vysávač Roborock S6 Max V

vysávač
Zdroj: Roborock

Tento vysávač rozhodne uľahčí upratovanie, keďže sám povysáva rôzne mäkké aj tvrdé povrchy, ako sú koberce, linoleum či drevené podlahy. Dokáže vyčistiť aj zvieracie chlpy, navyše je vybavený aj mopom, takže nielen vysáva, ale aj umýva podlahy. Ovládaš ho cez aplikáciu a na jedno nabitie dokáže upratovať až 180 minút. Sám vyhodnotí nutnosť dobitia a vráti sa do nabíjacej stanice. Je vybavený i senzorom proti kolízii či pádu zo schodov a zdolá až 2 cm prahy

nakupuj
vysávač
Zdroj: Roborock

Pre milovníčku ekológie 

Je zanietená pre ekológiu a máš obavy, že darčekom urobíš nejaký prešľap? Táto žena či slečna si nechce pod stromčekom nájsť nič z jednorazového plastu či niečo, čo použije iba raz. Máme pre teba tip stačí sa rozhliadnuť na webe My Bottle, kde nájdeš rôzne opakovane použiteľné fľaše a poháre na kávu.

my bottle, fľašky, eko, poháre
Zdroj: mybottle.sk

Nájdeš tu dizajnové kúsky, ktoré sa stanú nielen užitočným darčekom, ale aj každodenným doplnkom obdarovanej dámy. Bude to teda smart fľaša, ktorá jej pripomenie, že treba dodržiavať pitný režim, alebo hrnček na kávičky so sebou? Možno sa jej bude hodiť to aj to. Nielenže je takýto darček praktický, ale prispeješ ním aj ty k eliminácii jednorazových plastov.  

Nakupovať fľaše a hrnčeky
mybottle, fľaše, pohár na kávu
Zdroj: mybottle.sk

Poteš ju umením 

Čoraz viac sú „in“ darčeky od lokálnych výrobcov, ktorí tvoria kvalitné a veľmi pekné veci. Môžeš si trochu uľahčiť premýšľanie, pozrieť sa, koho tvoja polovička, sestra či kamarátka sleduje na Instagrame, a možno tam nájdeš aj nejaký tip na slovenského tvorcu. Prípadne sa skús poobzerať po rôznych grafikách či maľbách, na ktorých je motív, ktorý jej je blízky.

Za umenie možno považovať aj rôznu keramikuGlazúry na šálkach bývajú často doslova umením samy osebe. Určite by sa takým potešila viac ako šálke so svojím menom, ktorú nájdeš v každom druhom obchode. Jednou z možností je aj kúpa poukazu na keramický kurz, kde si vyrobí, čo sama chce. 

keramika, hrnček, šálka
Zdroj: Unsplash/Vladimir Gladkov

Povinná výbava kozmetickej taštičky 

Máme tip na kozmetiku, ktorá sa hodí mame, sestre, priateľke aj svokre, a neurobíš ním krok vedľa. Opaľovací krém, alebo teda SPF, je nevyhnutná výbava každej ženy (aj mužov). Možno sa ti zdá divné, že máš niekomu dávať pod stromček opaľovací krém, no tento produkt je tzv. must have. Dermatológovia označujú SPF krémy za najlacnejší produkt proti starnutiu. S penovým opaľovacím krémom od švédskej značky EVY Technology potešíš každú ženu. 

EVY Technology, SPF
Zdroj: kremkrem.sk

Chrániť sa pred UV žiarením je dôležité aj v zime. Unikátna opaľovacia pena Daily Defense Face Mousse so SPF 50 s patentovanou penovou konzistenciou poskytne špičkovú ochranu pred UV lúčmi a zabráni predčasnému starnutiu pleti. Ak máš doma slečnu, ktorá si potrpí na žiarivý odtieň svojej pokožky, určite ju poteší revolučná pena Tan Activator, ktorá urýchľuje, prehlbuje a predlžuje prirodzené opálenie.

Poškodenú pleť mrazom – či už na rukách, tvári, alebo akomkoľvek suchom mieste na tele – zregeneruje reparačná pena Daily Repair Mousse. Pokojne ich kúp aj všetky. V e-shope nájdeš v ponuke aj darčekové balenia a darčekové poukážky, ak chceš nechať výber produktov na obdarovanú osobu. Celý sortiment EVY Technology zakúpiš v e-shope www.kremkrem.sk a českí zákazníci môžu navštíviť www.kremkrem.cz.

Nakupovať
EVY Technology, SPF
Zdroj: kremkrem.sk

Poteš ju šperkom alebo hodinkami

Chceš jej darovať niečo naozaj výnimočné a potrpíš si viac na kvalitu ako na kvantitu? Šperk či hodinky sú v tomto prípade ideálnou voľbou. Venuj jej na Vianoce darček, ktorý jej vydrží roky a zakaždým, keď si ho dá na seba, jej pripomenie, ako veľmi ju máš rád. Na webe Goldie Diamonds nájdeš rôzne výnimočné šperky, precízne prepracované do najmenšieho detailu, a rovnako aj hodinky rôznych štýlov

Goldie diamonds, šperky, vianoce
Zdroj: Goldie Diamonds

Spomedzi šperkov luxusnej značky Moraglione 1922 si môžeš vybrať náramky, náhrdelníky, prstene, náušnice aj súpravy. Každý zo šperkov je navrhnutý a vyrobený s precíznosťou a vášňou. Nájdeš medzi nimi minimalistické kúsky, ktorým kraľujú rôzne drahokamy či diamanty, alebo honosnejšie, bohato zdobené zlaté aj strieborné šperky

Šperky od Moraglione 1922

Zážitok, na ktorý nezabudne

Ak ide o dámu, ktorá je viac na zážitky než na nejaké materiálne darčeky, možno by si mal porozmýšľať nad nejakým spoločným zážitkom. Môžeš jej darovať spoločnú dovolenku, pobyt v nejakej romantickej chate v lese, wellnessový pobyt alebo pobyt spojený s gastronomickým zážitkom v nejakej vychýrenej reštaurácii.

V prípade, že patrí k milovníčkam adrenalínových zážitkov, môžeš jej napríklad darovať zoskok padákom alebo zapoj kreativitu a kúp jej poukážky do jej obľúbených podnikov, do ktorých sa môže vrátiť, len čo to dovolí pandemická situácia. 

pár, párik, láska
Zdroj: Unsplash/Charly Pn
Domov
Zdieľať
Diskusia