Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Zastúpenie Európskej Komisie na Slovensku.
2. decembra 2021, 17:00
Čas čítania 0:35
Sponzorovaný obsah

Vieš, aké možnosti ti ponúka Európska únia? Prácu, štúdium či stáž ti pomôžu nájsť v týchto centrách

REFRESHER
Uložiť Uložené

Európska únia ti ponúka široké možnosti, stačí sa len informovať o tom, o čo máš záujem.

Láka ťa Erasmus, štúdium na vysokej škole v jednej z členských krajín či (platená) stáž v zahraničí? Ak potrebuješ zistiť, ako s týmto pomôcť, obrátiť sa môžeš na jedno z jedenástich kontaktných Europe Direct centier, ktoré ti pomôže s riešením tvojej požiadavky. 

ZEK mapa
Zdroj: Zastúpenie Európskej komisie na Slovensku

Vyškolení zamestnanci ti tu pomôžu zodpovedať tvoje otázky, prípadne ti skúsia pomôcť pri vybavovaní rôznych programov pre mladých v EÚ. Opýtať sa však môžeš na čokoľvek, nielen na prácu či štúdium. Ak ťa napríklad zaujíma, aké sú benefity, ktoré Európska únia prináša, či aké má strategické ciele, kontaktovať môžeš tieto Europe Direct centrá nielen osobne, ale aj e-mailom či telefonicky, alebo prostredníctvom sociálnych sietí.

To, čo všetko tu môžeš riešiť, resp. s čím sa ľudia najčastejšie na kontaktné centrá obracajú, sa dozvieš v nasledujúcom videu.

Domov
Zdieľať
Diskusia