Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. novembra 2021, 8:42
Čas čítania 0:41
Martin Adam Pavlík

Adam Driver prezradil, čo si kúpil ako prvé, keď sa stal úspešným hercom. Budeš prekvapený

Adam Driver prezradil, čo si kúpil ako prvé, keď sa stal úspešným hercom. Budeš prekvapený
Zdroj: Forum Film SK
NEWS ADAM DRIVER
Uložiť Uložené

Uhádneš, čo to bolo?

Tridsaťosemročná hollywoodska hviezda na výslní. Aj tak by sa dal označiť americký herec zo San Diega Adam Driver. Začínal v seriáli Girls z produkcie HBO, časom však upútal pozornosť slávnych režisérov, ako sú napríklad bratia Coenovci, Spike Lee či Ridley Scott. Unilad prezradil, čo si Driver kúpil z prvého šeku za svoj herecký výkon.

marriage story
Zdroj: Netflix


Ak si čakal, že to bude elegantný oblek, nejaké drahé auto či možno luxusný byt, si na omyle. Šlo o topánky, konkrétne červeno-biele Air Jordans. „Nemohli sme si ich dovoliť. To bola jedna z prvých vecí, ktoré som si kúpil zo šeku, ktorý som ako herec dostal,“ prezradil.

Američan má na konte už dve nominácie na Oscara za filmy Marriage Story (2020), kde stvárnil manžela Scarlett Johansson, a BlacKkKlansman (2019). V tejto snímke sa infiltroval ako tajný agent Flip Zimmerman medzi členov Ku-klux-klanu. 

BlacKkKlansman Adam Driver
Zdroj: CinemArt SK


Pamätať si ho môžeš aj z najnovšej trilógie Star Wars, kde sa predstavil ako Kylo Ren. Po novom však Driver ukazuje opäť svoj herecký talent v novinke slávneho Ridleyho Scotta s názvom Klan Gucci. Zahral si Maurizia Gucciho.

Domov
Zdieľať
Diskusia