Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Futurino.
24. novembra 2021, 14:31
Čas čítania 1:19
Sponzorovaný obsah

Nájdi balans medzi eleganciou a pohodlím

MÓDA
Uložiť Uložené

Ako vyzerať šik a zároveň byť v pohodlnom oblečení?

Patríš k ženám, ktoré potrebujú vždy vyzerať elegantne, ale je pre teba ťažké nájsť rovnováhu medzi elegantnými a pohodlnými kúskami? Nemusíš nosiť vysoké podpätky ani nepohodlné kostýmy. Pozri sa na oblečenie, v ktorom sa budeš cítiť pohodlne a zároveň vyzerať šik.

zena
Zdroj: indira's work/Shutterstock.com

Overaly šetria čas

Tento jednoliaty kúsok oblečenia, vyzerajúci ako kombinéza, nájdeš v nespočetných štýloch, strihoch, farbách a sadne akémukoľvek typu postavy. Doplniť ho môžeš podpätkami aj teniskami a v chladnejších dňoch si navrch obleč oversized sako alebo koženú bundu. Navyše ti overal ušetrí čas s výberom a kombinovaním jednotlivých kúskov a ráno si môžeš dopriať viac času napríklad na rannú kávu.

Košeľové šaty sú ideálne na leto

Košeľové šaty sú podobne ako overal praktickým kúskom, ktorý ti ráno ušetrí čas. Siahni po šatách, ktoré sú dlhšie, aspoň ku kolenám. Veľmi pekne vyzerajú šaty s áčkovou sukňou, ktoré majú upnutejší vrch a voľný rozviaty spodok. Nič nepokazíš ani dlhými košeľovými šatami – midi alebo maxi. V lete ich doplň sandálikmi alebo teniskami a voľným sakom.

Voľné nohavice pripomínajúce pyžamo

Možno si tento trend zaznamenala aj ty – dlhé voľné saténové nohavice, ktoré vyzerajú ako pyžamo. Farebné, vzorované alebo jednoduché čierne, nech už zvolíš ktorékoľvek, uvidíš, že to funguje. Obleč si k nim bielu košeľu alebo jednoduché tričko, sako či sveter, a pohodlný look je na svete.

Pohodlné podpätky

Ak chceš nosiť podpätky, ale nechceš celý deň stráviť v ihličkách, z ktorých ťa budú bolieť nohy už po pár minútach, zvoľ topánky s hrubým podpätkom. Skvelo budú vyzerať sandále alebo šľapky. Otvorené topánky v zime vymeň za chelsea boots na podpätku alebo vysoké čižmy.

Oversized sako

Voľné sako, ktoré vyzerá ako o pár čísiel väčšie, je skvelým spôsobom, ako vyzerať elegantne a štýlovo a zároveň sa cítiť pohodlne. Prehodiť ho môžeš takmer cez akýkoľvek outfit, nech už je to kostým, nohavice s blúzkou, šaty alebo dokonca tepláková súprava. Voľné sako s trochou štruktúry, napríklad plecovými vypchávkami, ktoré je dostatočne dlhé, je ideálne k legínam a voľnému tričku, ale aj k voľným šatám alebo nohaviciam.

Domov
Zdieľať
Diskusia