Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Futurino.
15. novembra 2021, 13:05
Čas čítania 1:41
Sponzorovaný obsah

Spríjemni si dlhé zimné večery

MÓDA
Uložiť Uložené

Dni sa čoraz viac skracujú a tmavé večery predlžujú. To je nezameniteľný znak toho, že prichádza niekoľkomesačná zima, pochmúrne počasie a dúfajme, že nie aj prísny celoplošný lockdown.

Zima však nemusí byť len nudná a depresívna, môžeš si ju aj patrične užívať. Stačí si len nájsť hobby, ktoré môžeš robiť bez ohľadu na vládne nariadenia.

Čas strávený s partnerom

Dnešná doba je uponáhľaná, každý chce dosiahnuť čo najlepšie pracovné výsledky, vidieť pomaly celý svet, ukazovať sa v tom najlepšom svetle na sociálnych sieťach, mať vyrysovanú postavu, a pritom zabúda na udržiavanie kvalitných vzťahov so svojimi najbližšími. Urob vo svojom osobnom živote túto zimu zmenu a pracuj na zlepšení partnerského života.

Partner
Zdroj: Lucky Business / Shutterstock.com

Začni napríklad tým, že si kúpiš krásnu dámsku spodnú bielizeň a prekvapíš svojho muža po príchode z práce alebo po skončení jeho home officu. Vhodne padnúca spodná bielizeň je nevyhnutnou položkou v každom ženskom šatníku, tak ňou rovno poteš svojho partnera a spríjemni si tak dlhé zimné večery pri sviečke, pohári dobrého vína a so sexy vzhľadom. 

Pri spoločnom chutnom jedle nemusíš sedieť v teplákoch a mikine. Urob si príjemnú a romantickú atmosféru, nahoď zmyselné elegantné šaty a cíť sa aj doma ako v krásnej reštaurácii. Čo viac ti treba, keď máš oproti sebe svojho milovaného? Elegantné šaty sa u ženy v skrini nikdy nestratia, určite si ich môžeš obliecť do práce, na dôležité stretnutie alebo na rodinnú oslavu narodenín. Neboj sa, že by ti ostali len na doma.

Zabudni na nudu vo dvojici

Predošlé lockdowny zamávali množstvom vzťahov. Zrazu museli byť partneri takmer neustále spolu, na čo nie sú všetci zvyknutí. Ako si na tom ty? Radi ste s tvojou polovičkou čo najviac bok po boku, alebo preferuješ približne polovicu času oddelene? Nájdi si cestu k sebe a objav nové spoločné aktivity, pri ktorých sa nebudeš doma nudiť. Za skúšku stoja aj spoločenské hry, ku ktorým môžeš pozvať aj priateľov. Pozor len na niektorých jedincov, ktorí musia za každú cenu vyhrať a v prípade neúspechu sa dokážu poriadne uraziť. Tu už môže pomôcť len pohár s drinkom!

Skúšala si už domáce cvičenie? K tejto aktivite bolo prinútených mnoho ľudí, a ak si to ešte nevyskúšala, tak je najvyšší čas. Na letných postavách sa predsa pracuje v zime, a ako inak než vo dvojici? Zapni si nahlas dobrú hudbu, online tréning a dajte si spoločne do tela.

Pri nakupovaní rôznych vecí na zimné trávenie času doma s partnerom si vždy nájdi zľavové kódy a kupóny na kuponazlavy.sk a určite oceníš lepšiu cenu produktov, ako si čakala. Kto by nemal radosť z pár ušetrených eur, ktoré môže využiť niekde inde? Tohtoročná zima nemusí byť utrpením a čakaním na ďalekú jar. Sprav si ju príjemnou a užívaj si každý jeden zimný deň.

Domov
Zdieľať
Diskusia