Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. októbra 2021, 9:44
Čas čítania 1:03
Richard Balog

Jay-Z sa zaradil medzi najväčšie hudobné legendy a obdiv mu vzdal aj Barack Obama. Rapera uviedli do rokenrolovej siene slávy

Jay-Z sa zaradil medzi najväčšie hudobné legendy a obdiv mu vzdal aj Barack Obama. Rapera uviedli do rokenrolovej siene slávy
Zdroj: Wikimedia Commons/Mikamote
NEWS HUDBA RAP
Uložiť Uložené

Čoskoro 52-ročný interpret vydal zatiaľ 13 sólových albumov a svojou tvorbou ovplyvnil životy miliónov ľudí na celom svete.

Rock & Roll Hall of Fame má už niekoľko hodín nových členov, medzi ktorými vyčnieva najmä meno Jay-Z. Čoskoro 52-ročný rodák z New Yorku sa tak zaradil k najväčším hudobným hviezdam v histórii.

Obdiv raperovi počas slávnostného galavečera vzdal aj bývalý americký prezident Barack Obama, ktorý Hovu do prestížnej spoločnosti uviedol spoločne so zabávačom Davidom Chappellom. Hold mu v sprievodnom videu následne vzdali aj manželka Beyoncé s dcérou Blue Ivy, Rihanna, Pharrell Williams, Usher, LeBron James, David Letterman či Samuel L. Jackson. 

Domov
Zdieľať
Diskusia