Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Niké.
27. októbra 2021, 13:30
Čas čítania 1:53
Sponzorovaný obsah

Niké rozdáva v novej akcii až 400-tisíc eur! Je pritom na tebe, koľko z tejto sumy získaš

Niké rozdáva v novej akcii až 400-tisíc eur! Je pritom na tebe, koľko z tejto sumy získaš
Zdroj: Niké
REFRESHER
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov
a chcem zobraziť obsah
späť na hlavnú stránkuSpäť

Stávková spoločnosť Niké opäť spúšťa populárnu akciu s názvom Megabank.

Ak patríš medzi pravidelných tipérov, určite si pamätáš akciu s názvom Megabank. Už jej prvá edícia sa tešila obrovskej popularite, Niké vtedy rozdalo sumu 275-tisíc eur v nikoch medzi 14-tisíc zúčastnených hráčov. Teraz spúšťa pokračovanie akcie s navýšenou hodnotou a ty tak môžeš vyhrať v každom zo siedmich kôl 30-tisíc eur v nikoch a na záver ešte extra bonus Megabank v hodnote 190-tisíc eur v nikoch. Celkovo je teda v hre až 400-tisíc eur v nikoch.

Nik je nová mena v novom Klube Niké. Za niky môžeš tipovať podobne ako za eurá a vyhrávať. Niky majú jasne definovanú hodnotu – 100 nikov je 1 euro. Tiket si môžeš podať už za 50 nikov. Hlavným spôsobom využitia nikov je možnosť podať si za ne tikety v pobočkách, na webe, mobilnom webe i v mobilnej aplikácii či prostredníctvom SMS a všetky druhy stávok okrem rozpisovej. Za niky sa dá kúpiť aj kurzové zvýhodnenie tiketu. V pobočkách sa dajú niky využiť na nákup kurzového listu, mesačné predplatné denníka Šport i tlačených strán s kurzovou ponukou.

Ak už si hráčom najväčšieho vernostného Klubu Niké, akcia je určená práve pre teba. Tipovať môžeš vo svojom mobile, na počítači alebo v pobočkách po celom Slovensku. Akcia Megabank sa pritom začína už dnes 27. októbra.

Chcem hrať

Tipuj od stredy do utorka

Od 27. októbra až do 14. decembra budeš môcť absolvovať 7 kôl. Každé trvá 7 dní a každé má dotáciu 30-tisíc eur v nikoch. Aby si získal podiel z Megabanku, musíš v rámci jedného kola v prvý hrací deň potvrdiť záujem o bonus. Následne pretipuj každý deň minimálne 2 eurá na tiketoch s kurzom aspoň 2,00. Ak to vydržíš 7 dní v kuse vždy od stredy do utorka, odmena ťa neminie.

niké
Zdroj: Niké

Bonus: 190-tisíc eur v nikoch

To však nie je všetko! Je len na tebe, koľko kôl sa rozhodneš absolvovať, no čím viac ich dokončíš, tým bohatšia bude tvoja odmena. A to nielen v rámci hracích kôl. Na záver bonusovej akcie rozdá Niké až 190-tisíc eur v nikoch. Tento bank sa rozdelí medzi všetkých tipérov, ktorí dokončili aspoň dve týždenné kolá (napríklad 4. a 7. kolo). Za dokončené kolá získavaš body, na základe ktorých sa vypočíta tvoja odmena z extra bonusu Megabank.

V rámci Megabanku tak získavaš nielen skvelé odmeny za každé jedno dokončené kolo, ale aj prémiu zo 190-tisícového banku. Celkovo tak Niké v rámci tejto akcie rozdá 400-tisíc eur v nikoch. Záleží už len na tebe, akú veľkú časť z tohto balíčka si uchmatneš. 

Odmena aj pre nových hráčov

Niké myslí aj na nových hráčov, ktorí sa do hry zapoja až teraz. Stačí, keď sa zaregistruješ do klubu, a ako bonus získaš 20 eur zadarmo

Chcem sa zaregistrovať
Zodpovedné hranie

Zákaz hrania hazardných hier osobám mladším ako 18 rokov. Nadmerné hranie hazardných hier môže viesť k silnej závislosti a poškodiť zdravie. Hazardné hry predstavujú riziko vysokých finančných strát.
Domov
Zdieľať
Diskusia