Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. októbra 2021, 15:14
Čas čítania 0:43
Dominik Vetrák

Hayden Christensen sa vráti ako Darth Vader v seriáloch Obi-Wan Kenobi a Ahsoka

Hayden Christensen sa vráti ako Darth Vader v seriáloch Obi-Wan Kenobi a Ahsoka
Zdroj: Lucasfilm
FILMY A SERIÁLY AHSOKA
Uložiť Uložené

V seriáloch uvidíme viaceré postavy z milovaných animákov Rebels či Clone Wars.

Disney s Lucasfilmom pripravujú dva hrané seriály, ktoré bohato čerpajú z prvých 6 dielov ságy Star Wars. Prvým je Obi-Wan Kenobi, ktorý už skončil s natáčaním. Dej sa zameria na Obi-Wana (stvárni ho Ewan McGregor rovnako ako vo filmoch) a druhý zobrazí Ahsoku (Rosario Dawson).

Ahsoka je slávna postava z animovaných seriálov Star Wars a padawanka Anakina Skywalkera z čias, keď bol ešte rytierom Jedi. The Hollywood Reporter teraz prezradil, že v seriáli Ahsoka si zahrá Hayden Christensen.

Odporúčané
Slávni herci, ktorí natáčajú nové filmy aj po deväťdesiatke Slávni herci, ktorí natáčajú nové filmy aj po deväťdesiatke 19. októbra 2021, 16:30

Zopakuje si rolu Anakina Skywalkera z prequelovej trilógie Star Wars. Christensen bude mať veľkú rolu v seriáli o Obi-Wanovi, takže je možné, že v Ahsoke bude skôr vedľajšou postavou. Fanúšikov Star-Wars a Dartha Vadera tieto správy určite tešia. Zatiaľ nevieme, o čom presne bude Ahsoka.

Domov
Zdieľať
Diskusia