Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. októbra 2021, 19:08
Čas čítania 0:44
Martin Adam Pavlík

Alec Baldwin prvýkrát prehovoril o tragédii na pľaci. Mám zlomené srdce, vraví

Alec Baldwin prvýkrát prehovoril o tragédii na pľaci. Mám zlomené srdce, vraví
Zdroj: Getty Images/Jim Spellman
FILMY A SERIÁLY ALEC BALDWIN HALYNA HUTCHINS TRAGÉDIA TRAGÉDIE
Uložiť Uložené

Herec neskrýval smútok.

Ako uvádza Independent, americký herec Alec Baldwin, ktorý na filmovom pľaci počas natáčania filmu Rust nechtiac zastrelil kameramanku Halynu Hutchinsovú a postrelil režiséra Joela Souzu, prvýkrát prehovoril o nešťastnej udalosti.

„Neexistujú žiadne slová, ktoré by vyjadrili môj šok a smútok v súvislosti s tragickou nehodou, ktorá pripravila o život Halynu Hutchinsovú, manželku, matku a obdivovanú kolegyňu,“ napísal herec na Twitteri.



„Plne spolupracujem s policajným vyšetrovaním na riešení toho, ako k tejto tragédii došlo. Som v kontakte aj s jej manželom. Ponúkam svoju podporu celej rodine. Mám zlomené srdce. Pre jej manžela, ich syna a všetkých, ktorí Halynu poznali a milovali,“ napísal tiež herec.

Alec Baldwin
Zdroj: TASR/AP



Ako ďalej uvádza britský denník, oddelenie šerifa Santa Fe po incidente vydalo vyhlásenie, v ktorom potvrdilo, že režisér filmu Joel Souza je naďalej v nemocnici Christusa St. Vincent podrobený liečbe. Polícia dodala, že vyšetrovanie zostáva „otvorené a aktívne“ a „v súvislosti s incidentom zatiaľ nebolo vznesené žiadne obvinenie“.

Domov
Zdieľať
Diskusia