Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
30. septembra 2021, 14:14
Čas čítania 0:39
Dominik Vetrák

Gladiátor 2 bude po Napoleonovi ďalším filmom Ridleyho Scotta. Vráti sa aj Russell Crowe?

Gladiátor 2 bude po Napoleonovi ďalším filmom Ridleyho Scotta. Vráti sa aj Russell Crowe?
Zdroj: Dreamworks Distribution
FILMY A SERIÁLY GLADIÁTOR 2
Uložiť Uložené

Ridley Scott točí jeden film za druhým a my sa tešíme na každý jeden z nich.

O Gladiátorovi 2 počúvame už niekoľko rokov. Naposledy to bolo v lete 2019, keď k nám prišli informácie, že scenár napíše Peter Craig (Top Gun 2) a príbeh sa bude odohrávať 25 rokov po udalostiach jednotky. Nevedno, či to stále platí. Jedno je však isté. Réžie sa chopí Ridley Scott, ktorý natočil aj jednotku s Russellom Crowom. Dvojka sa však zrejme zaobíde bez neho. Prípravy na film potvrdil samotný Scott v rozhovore pre Empire.

Odporúčané
8 najočakávanejších októbrových kinofilmov: Duna pre nadšencov kvalitných filmov, Venom pre fanúšikov komiksovej zábavy 8 najočakávanejších októbrových kinofilmov: Duna pre nadšencov kvalitných filmov, Venom pre fanúšikov komiksovej zábavy 29. septembra 2021, 9:30

Snímka sa pravdepodobne zameria na Lucia, syna Lucilly (Connie Nielsen) a synovca Commoda (Joaquin Phoenix) v jeho dospelosti. Lucius obdivoval Maxima (Russell Crowe), a tak sa zrejme vydá v jeho šľapajach. Očakávame, že pôjde o veľkolepý, výpravný film zo staroveku s poriadne drahým rozpočtom. 

Nedočkáme sa ho však skôr ako v roku 2024. Ridley Scott totiž ešte predtým natočí ďalší historický veľkofilm – biografiu o Napoleonovi s názvom Kittbag. Hlavnú rolu si zahrá Joaquin Phoenix. V októbri a novembri tohto roka pritom uvidíme Scottove dva očakávané celovečeráky – The Last Duel a House of Gucci.

Gladiator
Zdroj: Dreamworks Distribution/propagační materiál
Domov
Zdieľať
Diskusia