Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. septembra 2021, 8:24
Čas čítania 0:42
Dominik Vetrák

Invázia je blockbusterový seriál od Applu, ktorý vyzerá ako zmes Vojny svetov a Arrivalu. Priprav sa na televíznu udalosť jesene

Invázia je blockbusterový seriál od Applu, ktorý vyzerá ako zmes Vojny svetov a Arrivalu. Priprav sa na televíznu udalosť jesene
Zdroj: Apple TV+
FILMY A SERIÁLY INVASION
Uložiť Uložené

Sleduj trailer na výborne vyzerajúci sci-fi seriál Invasion od Apple TV+.

Applu ide karta. Aktuálne beží 2. séria famózneho seriálu Ted Lasso, začalo sa veľkolepé sci-fi Foundation (Nadácia) a už o niekoľko týždňov začnú vysielať aj Invasion, obrovský sci-fi seriál od tvorcov Marťana a seriálu Hunters, ktorý bude mať premiéru už 22. októbra. Najnovší trailer odhaľuje zápletku. V nej budeme sledovať viaceré miesta na našej planéte, kde sa budú diať nadprirodzené a nevysvetliteľné úkazy.

Odporúčané
RECENZIA: Deathloop RECENZIA: Deathloop 23. septembra 2021, 9:30

Ľudia čoskoro pochopia, že za to môžu mimozemské bytosti a že neprišli práve v mieri. Bojovať sa bude na Zemi, ale aj vo vesmíre, no v prvom rade budú ľudia zisťovať, čo sa to vlastne deje a prečo sa to deje.

Domov
Zdieľať
Diskusia