Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Futurino.
8. septembra 2021, 8:24
Čas čítania 1:01
Sponzorovaný obsah

Ako prebieha stavba výrobnej haly?

KULTÚRA
Uložiť Uložené

Stavba haly býva vo väčšine podnikov ďalším krokom k väčšiemu rozšíreniu spoločnosti a často ide o mimoriadne veľkú investíciu. Ako však takáto stavba prebieha?

Stavba haly sa vo výrobných firmách deje predovšetkým v situácii, keď výrobné kapacity nestíhajú a je potrebné ich rozšírenie. V tom prípade vieš, že sa spoločnosti darí a čisto novú halu určite využije naplno. V priemyselných odvetviach sa v súčasnosti môžeš stretnúť predovšetkým s montovanými halami, ktoré so sebou prinášajú hneď niekoľko výhod.

 

Tou najväčšou je zrejme rýchlosť, za ktorú sa takáto stavba dokáže postaviť. Skúsení a overení výrobcovia ti dokážu oceľovú montovanú halu postaviť už v priebehu niekoľkých týždňov, a to za každého počasia.

Hala
Zdroj: Shutterstock.com/zhengzaishuru

Nezabudni na ďalšie komponenty

Výstavba novej haly však nie je len o výrobe samotnej konštrukcie. Nemenej dôležitou súčasťou sú okná, ktoré tvoria estetickú hodnotu každého objektu a dodávajú mu originálnu atmosféru.

Jedným z typov okien, ktoré zaujmú hneď na prvý pohľad a zároveň spĺňajú všetky technologické a tepelné požiadavky, sú hliníkové okná. Práve tie sa čoraz častejšie stávajú súčasťou nielen obytných domov, ale aj výrobných hál.

A čo fasáda?

Fasáda je dnes čisto dizajnovým prvkom a pri výrobných halách sa jej nepriraďuje taká dôležitosť ako v prípade výstavby domu.

Ak sa však chceš odlíšiť a jasne ukázať svoje firemné farby, práve odvetrané fasády môžu byť pre teba to pravé orechové. Vďaka širokej palete rôznych farieb si určite dokážeš nájsť tú svoju. Okrem dizajnu je fasáda aj skvelým ochranným prvkom pred vonkajšími vplyvmi.

Stav na kvalitu

Pri projektovaní, výstavbe haly či výbere okien určite stav na kvalitu a zvoľ si takú firmu, ktorá ti nielenže dokáže halu postaviť, ale zároveň ti aj odborne poradí, čomu sa pri navrhovaní tvojej novej haly vyhnúť.

Domov
Zdieľať
Diskusia