Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
31. augusta 2021, 17:52
Čas čítania 0:48
Dominik Vetrák

Nový film Resident Evil vyzerá ako nepodarený cosplay. Naozaj je nemožné natočiť skvelý hororový Resident Evil podľa hier?

Nový film Resident Evil vyzerá ako nepodarený cosplay. Naozaj je nemožné natočiť skvelý hororový Resident Evil podľa hier?
Zdroj: Sony Pictures/Capcom
FILMY A SERIÁLY RESIDENT EVIL: WELCOME TO RACCOON CITY
Uložiť Uložené

Už v novembri zavíta do kín najnovší pokus o vyžmýkanie značky Resident Evil.

Resident Evil: Welcome to Raccoon City je reštart filmovej série. Po katastrofálnych snímkach s Milou Jovovich sa konečne dočkáme spracovania videoherných príbehov. Z prvých záberov však nadšení nie sme. Horor pokryje dej prvých dvoch hier – Resident Evil 1 a 2.

V jednotke sme zažili zrod vírusu v ikonickej vile s tajným laboratóriom, pričom sme spoznali Chrisa Redfielda (Robbie Amell), Jill Valentine (Hannah John-Kamen), Brada Vickersa (Nathan Dales) či Alberta Weskera (Tom Hopper z Umbrella Academy). V dvojke boli hlavnými postavami začínajúci policajt Leon S. Kennedy (Avan Jogia) a Claire Redfield (Kaya Scodelario), Chrisova sestra.

Odporúčané
Z bankrotu k miliardám. Ako Marvel padol na dno, predal svoje postavy a stal sa najúspešnejšou značkou na svete? Z bankrotu k miliardám. Ako Marvel padol na dno, predal svoje postavy a stal sa najúspešnejšou značkou na svete? 26. augusta 2021, 12:30

Členovia tímu S. T. A. R. S. z jednotky vyzerajú ešte ako tak okej, no Leon a Claire vyzerajú ako cosplayeri, nehovoriac o prvom monštre, ktoré vidíme na treťom obrázku (ide o Lisu Trevor z jednotky). Film by sme aspoň pred prvým trailerom súdiť nemali, ale ak sú toto obrázky, ktoré štúdio Sony vyberie ako tie najreprezentatívnejšie a uvoľní ich ako prvý pohľad na film, je naozaj ťažké nespochybňovať jeho výslednú kvalitu.

Réžie sa chopil Johannes Roberts (The Strangers: Prey at Night). Premiéra je naplánovaná na 24. november 2021. A ak by sa film nepodaril, stále môžeme dúfať, že lepší bude chystaný seriál Resident Evil, ktorý pripravuje Netflix.

Resident EvilResident EvilResident Evil
Zobraziť galériu
(3)
Anketa:
Myslíš, že sa konečne dočkáme kvalitného Resident Evil filmu?
Áno
Nie
Áno
25 %
62 Hlasov
Nie
75 %
186 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia