Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. septembra 2021, 9:30
Čas čítania 5:22
Jakub Paulík

Vraždiace sestry nútili dievčatá k prostitúcii. Zakazovali im však orálny sex, ktorý považovali za hriešny

Vraždiace sestry nútili dievčatá k prostitúcii. Zakazovali im však orálny sex, ktorý považovali za hriešny
Zdroj: Million Dollar Video Corporation
ZAUJÍMAVOSTI SÉRIOVÍ VRAHOVIA
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Ženy vnímali ako majetok. Ak už neslúžil svojmu účelu, zbavili sa ho.

Sesterské putá vedia byť naozaj pevné, najmä keď ich spája vražedná séria, počas ktorej zabili minimálne 91 ľudí. Sestry Gonzalesové prevádzkovali niekoľko nevestincov, v ktorých nútili mladé ženy k prostitúcii. Viaceré z nich nemali ani 18 rokov. Keď niektoré z dievčat prestalo podávať „dostačujúci výkon“, zabili ho.

Ak náhodou počas súlože prostitútka otehotnela, mlátili ju tak dlho, kým dieťa nepotratila. Rovnako brutálne pristupovali aj k zákazníkom, ktorí mali pri sebe množstvo peňazí. Ich telá skončili zakopané vedľa nežiaducich mladých žien. Napriek menovaným zverstvám sa jedna zo sestier nakoniec dostala z väzenia. Ostatné také šťastie nemali.

V tomto článku si prečítaš:
  • Čo sestrám Gonzalesovým robil ich tyranský otec.
  • Prečo údajne prostitútkam zakazovali orálny sex.
  • Čo robili s tehotnými a chorými prostitútkami.
  • Ako je možné, že polícia ich vraždy neodhalila skôr.
  • Ako sa do biznisu zapájal syn a milenec jednej zo sestier.
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Gitano Fino (@piri5595piranha)

Tehotné prostitútky dostali bitku

Začiatkom 50. rokov 20. storočia sestry Gonzalesové s prezývkou Las Poquianchis prevádzkovali viacero nevestincov. Mladé dievčatá, ktoré v nich pracovali, však platené sexuálne služby nevykonávali dobrovoľne.

Odporúčané
Český kanibal zabil 5 žien, ďalších 18 znásilnil, genitálie obete zjedol s horčicou. Vo vyšetrovateľovi našiel chýbajúceho otca Český kanibal zabil 5 žien, ďalších 18 znásilnil, genitálie obete zjedol s horčicou. Vo vyšetrovateľovi našiel chýbajúceho otca 10. apríla 2024, 12:00

Majiteľky Delfina a María de Jesús Gonzalesové ich pôvodne nalákali s ponukami práce čašníčok či slúžok, ktoré zverejňovali aj v novinách, no realita bola značne odlišná. Ak im niektoré z dievčat po príchode z rôznych príčin nevyhovovalo, predali ho otrokárom za 40 až 80 dolárov.

Tie, ktoré u nich zostali, no odmietali predávať svoje telo, dlhodobo mučili. Buď sa mladá žena zlomila a začala pracovať, alebo pri odpore zomrela. Podľa autorského kolektívu knihy Contemporary Perspectives on Serial Murder sestry a ich komplici vraždili prostitútky najmä umučením či dobitím na smrť.

Vraždili ich aj v prípade, ak sa následky zneužívania podpísali na ich fyzickom zovňajšku, čo sa vraj v priemere udialo do zhruba 5 rokov. Eliminovali ich aj vtedy, ak ťažko ochoreli a nemohli preto pracovať.

Smolu mali aj prostitútky, ktoré pri práci otehotneli. Sestry Gonzalesové si nemohli dovoliť, aby ich pracovníčky vychovávali dieťa, a tak tehotné ženy bili, kým nepotratili. Smrť v nevestinci našli aj zákazníci, ktorí si so sebou vzali veľkú sumu peňazí. Miesto toho, aby im dovolili minúť časť peňazí na sexuálne služby, klientov rovno zabili a okradli.

Sestry Gonzalesové.
Sestry Gonzalesové. Zdroj: Getty Images/Bettmann/Contributor

Otec sestry v detstve zatváral do väzenia

Sarada Davisová z portálu Latin Post píše, že ich vypočítavosti a chladnokrvnosti predchádzali hrozivé zážitky z detstva, ktoré sú spoločným špecifickým znakom pre veľkú časť sériových vrahov. Otec dievčat Isidro Torres bol násilník. Svoje dcéry trestal napríklad aj za mejkap alebo oblečenie, ktoré považoval za vyzývavé.

Odporúčané
Mladá influencerka údajne zabila svoju dvojníčku, aby nafingovala vlastnú smrť. Mŕtve telo našli v aute pri Dunaji Mladá influencerka údajne zabila svoju dvojníčku, aby nafingovala vlastnú smrť. Mŕtve telo našli v aute pri Dunaji 19. januára 2024, 9:30

Ako príslušník miestnej polície ich zavrel na istý čas do väzenia, aby dal mladým dievčatám príučku. Sestry si teda mohli brať vzor z muža, ktorý všetky problémy riešil násilím a krutosťou. Pri jednej hádke údajne zastrelil chlapa, s ktorým mal spor. Niet preto divu, že dievčatá vraždili ľudí ako na bežiacom páse.

Keďže ich v detstve trápila veľká chudoba, povedali si, že ako dospelé nebudú nikdy živoriť, a tak začali biznis s „bielym mäsom“. V páchaní trestnej činnosti im pomáhali ďalšie dve sestry – Maria del Carmen a Maria Luisa – a Delfinin syn Ramon Torres, prezývaný El Tepo. Ten zastával pozíciu vymáhača, ktorý dával neposlušné zamestnankyne „do laty“.

Delfina svojho syna fanaticky milovala. Keď sa v roku 1963 dostal do potýčky s políciou, ktorá ho zastrelila, údajne nariadila svojmu milencovi, aby našiel vinníkov a všetkých pozabíjal. Armádny kapitán Hermenegildo Zuniga svoju milovanú poslúchol.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Encontrando Historias (@encontrandohistorias)

Uvítali ich drogami a znásilnením

Všetky nové zamestnankyne nevestincov, alebo lepšie povedané otrokyne, ihneď od začiatku museli pocítiť, kto je ich pán. Na dievčatá liali ľadovú vodu, znásilnili ich a zdrogovali pomocou kokaínu alebo heroínu. Keď postupne zlomili ich vôľu, mohli začať pracovať.

Odporúčané
Jeden z najbrutálnejších vrahov v dejinách Japonska mal len 14 rokov: masturboval nad odseknutou hlavou svojej obete Jeden z najbrutálnejších vrahov v dejinách Japonska mal len 14 rokov: masturboval nad odseknutou hlavou svojej obete 2. januára 2024, 12:30

Aby náhodou neskôr nezatúžili po slobode, prostitútkam zakazovali vychádzať z nevestincov medzi ľudí. Ak si chceli kúpiť oblečenie alebo čokoľvek iné, museli o to požiadať sestry Gonzalesové. Tie im však podľa GQ predávali veci za príliš vysokú cenu, a tak sa prostitútky rýchlo zadlžili.

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 102720 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Ako svoje otrokyne sledovali cez dieru v stene.
  • Čo robili s pannami.
  • Ako niektoré neplnoleté dievčatá predali ich rodičia do otroctva.
  • Ako jedna z prostitútok položila celý biznis sestier Gonzalesových.
  • Ako sa sestry dostali do Guinnesovej knihy rekordov.
Domov
Zdieľať
Diskusia