Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. augusta 2021, 16:25
Čas čítania 0:58
Viktor Kniš

Hovoril som si, že je to koniec môjho života, hovorí Matej z Ružindola, ktorý prišiel o 100-tisíc v lotérii

NEWS OČKOVACIA LOTÉRIA
Uložiť Uložené

Matej potvrdil, že keď na neho moderátori namiesto slušného pozdravu vykríkli, zľakol sa, pomyslel si, že ide o vtip, a zložil.

Matej z obce Ružindol stihol zodvihnúť telefón v poslednej sekunde z 20-sekundovej časomiery. Keď však moderátori aj diváci v štúdiu vykríkli od radosti, telefón položil.

Na svojom Reddite súťažiaci potvrdil, že si myslel, že si z neho niekto vystrelil: „Ja som myslel, že to je nejaký prank. Nie je predsa normálne najprv sa predstaviť, až potom prípadne vydávať divné zvuky (najlepšie teda bez tých zvukov)?“ pýtal sa ostatných diskutujúcich. Na telefóne mu svietilo náhodné číslo z pevnej linky.

O tom, že skutočne vyhral v lotérii a o peniaze nakoniec prišiel, sa dozvedel až s odstupom niekoľkých minút, pretože si neuvedomil, že mu mohli volať zo štúdia. 

„Po zložení telefónu som išiel utrieť riad a zrazu mi len napadlo: Nejde teraz tá očkovacia lotéria? A keď išli žrebovať ďalšieho človeka, tak povedali niečo v štýle ,vďaka Matejovi z Ružindola teraz hráme o 200 000 eur‘. Mama išla zinfarktovať a o 10 minút som mal v group chate niekoľkokrát poslané meme Matej z Ružindola,“ dodáva Matej. 

Odporúčané
Očkovacia lotéria pohorela aj na oneskorenom vysielaní. Aká dlhá môže byť časová odozva? Očkovacia lotéria pohorela aj na oneskorenom vysielaní. Aká dlhá môže byť časová odozva? 16. augusta 2021, 16:00

S odstupom času sa už cíti dobre, ale prvé dve hodiny boli podľa jeho slov po psychickej stránke hrozné. „Ale život ide ďalej a vystačím si aj s 1000 eurami,“ dodal. 

Matej si uvedomuje, že sa stal známou osobnosťou internetu, aj keď zostáva v anonymite. Nič si z toho nerobí. Rovnako ho neurážajú ani meme obrázky. „Samozrejme, že by som však radšej mal tie peniaze ako týchto 5 minút slávy,“ dodal. 

Moderátori nevedeli, čo majú robiť, keď im Matej telefón zložil. „Čakáme na signál, čo budeme robiť ďalej.“ Notársky štáb rozhodol, že Slovák o peniaze prišiel. 

Domov
Zdieľať
Diskusia