Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti EVISIONS.
12. augusta 2021, 8:09
Čas čítania 0:58
Sponzorovaný obsah

Netradičné doplnky, ktoré ozvláštnia každý interiér

KULTÚRA
Uložiť Uložené

Hľadáš niečo, čo by tvoj interiér prenieslo na iný level a dodalo mu štýl?

Doplnky vyberaj starostlivo, nesiahni po prvej veci, ktorá sa ti zapáči, ale premýšľaj nad tým, či sa hodí do interiéru ako celku. Originálne a netradičné doplnky sú ideálne.

Každý z nás má trochu iný vkus a pri zariaďovaní bývania sa to prejaví ešte výraznejšie. Niekto má rád pestré farby, iný dá prednosť minimalizmu. Ak chceš domov pustiť nový svieži vietor, ale nemáš práve financie na veľkú modernizáciu, siahni po netradičných doplnkoch. Tými nemusia byť len obrazy alebo vázy, ale aj hračky, zaujímavé črepníky alebo originálne sošky.

interier
Zdroj: Unsplash

Hračky ako dekorácia

Mala si v detstve obľúbenú hračku alebo sa nejaká v rodine dedí už po celé generácie? Hračky môžu poslúžiť aj ako skvelá netradičná dekorácia. Navyše dnes nájdeš aj veľa zberateľských kúskov, ktoré si môžeš vystaviť na policu a ozvláštniť nimi interiér. No daj si pozor, aby si to neprehnala a obývačka nevyzerala ako detské ihrisko alebo skladisko porcelánových bábik.

Váza, ktorá hrá prím

Dnešné vázy sú často umeleckým kusom. Dodaj interiéru luxusný vzhľad dominantným prvkom. Neboj sa siahnuť aj po veľkej robustnej váze so zaujímavým tvarom. Porcelánové, sklenené alebo aj kameninové vázy sú skvelým a praktickým doplnkom. Navyše ich môžeš rozmiestniť po celom dome alebo byte a interiér tak zjednotiť.

Hodiny nie sú len ukazovateľom času

Hodiny už v súčasnosti nabrali úplne iný rozmer. Neslúžia len ako ukazovateľ času, ale aj ako netradičný doplnok. Dizajnové hodiny umiestni tak, aby ich bolo vidieť a tvorili tak dominantu na stene. Nevešaj ich nad televízor, kde by mohli celkový dojem rušiť. Siahni po zaujímavom drevenom dizajne alebo veľkorozmerných kovových hodinách.

Domov
Zdieľať
Diskusia