Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. augusta 2021, 22:02
Čas čítania 0:48
Jakub Paulík

VIDEO: Brendan Fraser sa takmer rozplakal. Teší sa z návratu do Hollywoodu a z podpory fanúšikov

VIDEO: Brendan Fraser sa takmer rozplakal. Teší sa z návratu do Hollywoodu a z podpory fanúšikov
Zdroj: Universal Pictures
FILMY A SERIÁLY BRENDAN FRASER
Uložiť Uložené

Fanúšikovia na sociálnych sieťach hovoria o „Brenaissance“.

Od dobrodružného filmu Múmia z roku 1999, v ktorom si Brendan Fraser zahral hlavnú postavu, ubehol už nejaký ten piatok. Po poriadne dlhom čase sa však sympatický herec vracia na výslnie. Pre údajné sexuálne obťažovanie, ktorému čelil v roku 2003, ho vraj v minulosti zaradili na „blacklist“. Neskôr sa preto objavoval zväčša v málo úspešných filmoch a producenti sa mu vyhýbali.

Odporúčané
5 hercov, ktorí sa vytratili z hollywoodskych veľkofilmov. Čo sa stalo s ich kariérami? 5 hercov, ktorí sa vytratili z hollywoodskych veľkofilmov. Čo sa stalo s ich kariérami? 11. augusta 2021, 12:30

V krátkej ukážke z rozhovoru s fanúšičkou mu používateľka Tiktoku Littlelottiecosplay povedala, že ho jeho priaznivci na internete hromadne podporujú a tešia sa z jeho návratu. Začali dokonca používať výraz „Brenaissance“, narážajúc na jeho herecké znovuzrodenie. Z mimiky tváre Brendana Frasera je jasné, že ho tieto slová veľmi dojali a nechýbalo mu veľa od plaču.

Domov
Zdieľať
Diskusia