Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. augusta 2021, 12:30
Čas čítania 4:49
Jakub Paulík

5 hercov, ktorí sa vytratili z hollywoodskych veľkofilmov. Čo sa stalo s ich kariérami?

5 hercov, ktorí sa vytratili z hollywoodskych veľkofilmov. Čo sa stalo s ich kariérami?
Zdroj: New Line Cinema
FILMY A SERIÁLY HERCI
Uložiť Uložené

Kedysi ich meno v Hollywoode znamenalo skutočne veľa. To je však minulosť.

Kedysi patrili medzi najžiadanejších hercov, ktorých miloval celý svet. Niektorí z nich sa uchýlili k béčkovej až céčkovej produkcii a po iných dnes už ani neštekne pes. Prečítaj si o piatich kedysi populárnych hercoch a dôvodoch, prečo na nich Hollywood zanevrel.

V tomto článku si prečítaš:
  • Čo o Bruceovi Willisovi povedal Sylvester Stallone a prečo ho vraj vyhodil Woody Allen.
  • Na čo míňal Nicolas Cage peniaze.
  • Ako vraj Wesley Snipes škrtil režiséra.
  • Ako Kevina Spaceyho pre obvinenia vystrihli z filmu.
  • Ako sa vraj hviezda Múmie Brendan Fraser dostala na blacklist.

Bruce Willis

Bruce Willis.
Bruce Willis. Zdroj: 20th Century Fox

Hrdina legendárnej Smrtonosnej pasce a iných kultových klasík sa za posledných 10 rokov upísal zväčša projektom, ktoré nemali šancu dostať sa do kín a v podstate boli vopred odsúdené na neúspech. Výrazný úpadok Brucea Willisa sa začal približne v roku 2013, keď sme mohli vidieť zatiaľ poslednú Smrtonosnú pascu, ktorá jednoducho nestála za nič.

Odporúčané
Hviezda telenovely Divoký anjel Facundo Arana v Let’s Dance: Janke Kovalčíkovej som nahral video, keď sa vydávala (Rozhovor) Hviezda telenovely Divoký anjel Facundo Arana v Let’s Dance: Janke Kovalčíkovej som nahral video, keď sa vydávala (Rozhovor) 3. marca 2024, 14:30

Následne sa ako tajomný pán Church neukázal v Expendables 3, pretože mu za jeho rolu údajne nechceli zaplatiť 1 milión dolárov denne, na čom trval, píše The Hollywood Reporter. Sylvester Stallone ho vtedy nazval „chamtivým a lenivým“ človekom. Predpovedal aj, že takéto správanie ho privedie ku kariérnemu neúspechu.

Niekoľko rokov nato Willis vypadol z drámy Café Society režiséra Woodyho Allena. Podľa oficiálneho odôvodnenia nemal na natáčanie čas, no neskoršie správy naznačili, že ho Woody Allen vyhodil, uvádza Cinema Blend. Dôvod? Vraj si nevedel zapamätať svoj text.

Podľa Collideru následne kývol na filmy z produkcie Randalla Emmetta, za ktoré dostal slušnú výplatu a na natáčaní strávil iba minimum času. Filmári tak získali hviezdu a Willis za málo roboty veľa peňazí. Jeden z najnovších filmov, v ktorých Bruce Willis účinkuje, je absolútny prepadák s názvom Cosmic Sin. V čase písania článku má film na Rotten Tomatoes od kritikov len 2,6 bodu z 10.

Nicolas Cage

Nicolas Cage.
Nicolas Cage. Zdroj: Neon

Časy hitov Nicolasa Cagea, ako Leaving Las Vegas (1995), The Rock (1996), Face/Off (1997) či Con Air (1997), sú už dávno preč. Oproti Bruceovi Willisovi je však na tom stále výrazne lepšie. Už dávno síce nie je hercom, ktorého by sme mohli radiť k hollywoodskej elite, ale za to sa stal úspešným v béčkovej produkcii.

Odporúčané
Alexander Bárta: V 90. rokoch som v Košiciach počul obrovskú explóziu. Nejakému policajtovi dali do auta výbušninu (Rozhovor) Alexander Bárta: V 90. rokoch som v Košiciach počul obrovskú explóziu. Nejakému policajtovi dali do auta výbušninu (Rozhovor) 26. januára 2024, 14:30

Nicolas Cage je známy aj tým, že nevie dobre hospodáriť s peniazmi. Svoj majetok rozhádzal napríklad na kúpu ostrovov na Bahamách, na luxusné jachty či dokonca dinosauriu lebku, ktorú musel vrátiť, pretože ju do USA previezli ilegálnou cestou. Podľa Finance Buzz prišiel dokopy o zhruba 150 miliónov dolárov. Začal preto prijímať projekty, v ktorých by sme si ho kedysi nevedeli vôbec predstaviť. A to nehovoríme len o trileri The Wicker Man, kde sa objavil v kostýme medveďa.

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 101744 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Domov
Zdieľať
Diskusia