Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. júla 2021, 9:36
Čas čítania 0:24
Tímea Krauszová

Ďalšia medaila pre Slovensko – Jakub Grigar získal vo vodnom slalome striebro!

ŠPORT OH TOKIO 2021
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Favoritom na medailu bol už po semifinále.

Slovensko má z vodného slalomu medailu z každých olympijských hier od začiatku našej samostatnosti a šnúru nepretrhneme ani tentoraz. Kajakár Jakub Grigar prinesie domov z OH v Tokiu striebornú medailu. Preteky K1 vo vodnom slalome zvládol bez trestnej sekundy a po svojej finálovej jazde bol na 1. mieste. Napokon ho predbehol Jiří Prskavec, favorit pretekov z Česka.

Jakub Grigar získal v roku 2015 striebornú medailu na MS 2015 v Londýne. Kvalifikoval sa na LOH 2016 v Riu de Janeiro, kde vo finálových pretekoch obsadil 5. miesto.

Slovensko už má na konte z tohtoročných olympijských hier aj zlatú medailu, postarala sa o ňu strelkyňa Zuzana Rehák Štefečeková, ktorá vyhrala v trape žien.

Odporúčané
Slovensko má zlatú medailu z OH v Tokiu! Vyhrala ju Zuzana Rehák Štefečeková v športovej streľbe Slovensko má zlatú medailu z OH v Tokiu! Vyhrala ju Zuzana Rehák Štefečeková v športovej streľbe 29. júla 2021, 8:18
Domov
Zdieľať
Diskusia