Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. júla 2021, 13:35
Čas čítania 1:24
Katarína Danková

Kanye West mal súkromnú počúvaciu párty v Las Vegas. Odzneli vraj aj nové skladby

Kanye West mal súkromnú počúvaciu párty v Las Vegas. Odzneli vraj aj nové skladby
Zdroj: TASR – Michael Wyke via AP
HUDBA KANYE WEST
Uložiť Uložené

Žeby sme sa konečne dočkali nového albumu?

Kanye West usporadúva malé súkromné koncerty, na ktorých údajne spieva nové veci. Podľa Variety môže ísť o podobné promo nového albumu, ktoré raper uskutočnil aj v minulosti. Má názov Donda a je pomenovaný po jeho zosnulej matke. 

Odporúčané
Irina Shayk vraj poslala Kanyeho Westa k vode. Modelku tieto správy nahnevali, dvojica pokračuje vo vášnivom randení Irina Shayk vraj poslala Kanyeho Westa k vode. Modelku tieto správy nahnevali, dvojica pokračuje vo vášnivom randení 19. júla 2021, 20:10

Jedna súkromná párty sa konala 19. júla v Las Vegas a zúčastnili sa na nej iba pozvaní poslucháči, ktorí sa museli vopred na udalosť registrovať. Medzi prvými, ktorí si novú Kanyeho hudbu vypočuli, boli motivačný rečník a bývalý profesionálny hráč basketbalu Justin Laboy a americký profesionálny basketbalový hráč Kevin Durant.

Amerického speváka, rapera a majiteľa značky Yeezy na Twiterri pochválili slovami: „Kanye hral svoj nový album pre mňa a @KDTrey5 včera večer vo Vegas. Človeče, počúvaj. Produkcia je svetelné roky pred tou terajšou. Klávesy znejú, akoby bol zlomený a hladný po opätovnom podpísaní zmluvy. Každý umelec, ktorý má v pláne vydať čoskoro album, by to mal rozhodne odložiť.“

Domov
Zdieľať
Diskusia