Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. júla 2021, 19:25
Čas čítania 2:14
Dominik Vetrák

Don Cheadle z The Falcon and the Winter Soldier dostal nomináciu na Emmy za dvojminútovú scénu. Sám nechápe, za čo mu ju dali

FILMY A SERIÁLY EMMY
Uložiť Uložené

Toto sú nominácie na Emmy, ktoré okrem iných seriálov ovládol aj WandaVision.

Poznáme nominácie na víťazov 73. ročníka cien Emmy pre najlepšie seriály a všetko s tým spojené. Ako to už býva, aj tento rok sme sa dočkali pár príjemných a pár negatívnych prekvapení. Jednou z nominácií, ktorá budí najviac pozornosti, je tá pre herca Dona Cheadla za jeho herecký výkon v seriáli The Falcon and the Winter Soldier.

Cheadle sa objavil v jednej z epizód so svojou postavou Rhodeyho (War Machine), no na scéne nebol ani celé 2 minúty. Prehodil pár slov so Samom (Falcon) a už sa neukázal. Šlo o fajn dialóg, no nič extra výnimočné. Aj napriek tomu však herec získal nomináciu na Emmy, a ako sám priznáva, ani on nechápe, za čo ju vlastne dostal. 

Odporúčané
Recenzia: Loki Recenzia: Loki 15. júla 2021, 8:30

Ide o kategóriu Best Guest Actor (udeľuje sa hercom, ktorí sú len krátkou, hosťujúcou súčasťou seriálu)  a Cheadle o cenu zabojuje s hercami ako Charles Dance (The Crown), Timothy Olyphant (The Mandalorian), Courtney B. Vance (Lovecraft Country) či Carl Weathers (The Mandalorian).

Seriálová obec je tak trochu v šoku a všetci sa právom pýtajú, prečo nomináciu nedostal práve Carl Lumbly, ktorý v seriáli stvárnil Isaiaha Bradleyho, černošského Captaina America. Nad vynikajúcim hereckým výkonom Carla Lumblyho sme sa v článkoch rozplývali aj my. Ak už chcela porota vybrať niekoho z tohto seriálu, mal to byť on. 

Emmy tento rok opäť nadhodnotili The Mandalorian. Seriál Star Wars a The Crown získali po 24 nominácií, zatiaľ čo WandaVision získal celkovo 23. Niektorí sa čudujú, že Conan dostal ako Late Night moderátor nomináciu, no šlo o jeho poslednú sezónu na CBS, takže ju skôr dostal ako uznanie za celú šou.

Domov
Zdieľať
Diskusia