Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. júla 2021, 19:09
Čas čítania 0:53
Daniel Mikolášik

Svietenie brankárovi do očí laserom už vyšetruje aj polícia. Za správanie fanúšikov musí Anglicko zaplatiť 30 000 €

Svietenie brankárovi do očí laserom už vyšetruje aj polícia. Za správanie fanúšikov musí Anglicko zaplatiť 30 000 €
Zdroj: Flickr/Ben Terrett/volně k užití
ŠPORT EURO 2020
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Anglickí fanúšikovia počas rozhodujúcej anglickej penalty v predĺžení oslepovali lasermi súperovho brankára Kaspera Schmeichela.

Anglická Futbalová asociácia (FA) dostala pokutu za nevhodné správanie ich fanúšikov počas semifinálového zápasu medzi Anglickom a Dánskom.

Na štadióne Wembley v Londýne totiž domáci priaznivci najprv vypískali dánsku hymnu, používali pyrotechniku a počas rozhodujúcej anglickej penalty Harryho Kana v predĺžení oslepovali lasermi súperovho brankára Kaspera Schmeichela, píše Goal.com.

Odporúčané
Finále Eura 2020 bude pískať úspešný multimilionár z Holandska. Najbohatší rozhodca sveta vlastní sieť supermarketov Finále Eura 2020 bude pískať úspešný multimilionár z Holandska. Najbohatší rozhodca sveta vlastní sieť supermarketov 10. júla 2021, 12:32

Rozhodcovia si pritom boli vedomí narušenia hry oslepovaním hráčov laserom. Po skončení riadneho hracieho času za stavu 1 : 1 pred začiatkom predĺženia o tom diskutovali. Rozhodca Danny Makkelie naznačil, že fanúšikovia na tribúne používajú laser.

Počas penalty zelené svetlo na tvári dánskeho brankára zachytili aj televízne kamery. Aj vďaka premenenej penalte sa Angličania dostali do vedenia a prebojovali sa až do finále EURO 2020. Zápas sa odohrá v nedeľu o 21.00 h s Talianskom.

Domov
Zdieľať
Diskusia