Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. októbra 2013 o 12:12
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Dědictví aneb Kurvaseneříká s prvými zábermi!

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Pokračovanie legendárnej českej komédie, Dědictví aneb Kurvahošigutntag, sa každým dňom blíži a my tu konečne máme prvé zábery.

Dědictví aneb Kurvaseneříká s prvými zábermi!

Najočakávanejší film posledných rokov pre Česko a Slovensko z produkcie „bratov“ na východe, Dědictví aneb Kurvaseneříká, má vonku prvé zábery. Okrem hercov z prvého dielu sa objavia aj nové tváre, prirodzene pár obľúbencov (ako napr. pána Kronera, nech mu je zem ľahká) už bohužiaľ neuvidíme. Príbeh sa zameria na obdobie, kedy po smrti Vlasty, Bohuš prepadne alkoholu a bude sa musieť liečiť.

Bohužiaľ, zo záberov nám je jasné, že to, čoho sme sa všetci obávali, sa zrejme aj naplní. Film už ide striktne podľa scenára, zrejme sa nedočkáme žiadnych improvizácií zo strany Polívku a rovnako to nevyzerá s humorom, ktorého bude zrejme poslabšie. Pri natáčaní sa navyše zrejme a bohužiaľ ani nepilo, čo bolo hlavným dôvodom, prečo bola (a stále je) jednotka proste snímkou s doslova epickými hláškami, ktoré sa používajú bežne aj dnes. Vek jednoducho nezastavíte a nám tak len ostáva dúfať, že to nebude prepadák, ale Polívka sa fakt posnaží, aby priniesol nielen mládeži ale aj ľuďom, ktorí na prvom Dedictve vyrastali, skvelú komédiu.

Dědictví aneb Kurvaseneříká režíruje Robert Sedláček, keďže Věra Chytilová by už takúto úlohu kvôli veku nezvládla. Premiéra je stanovená na 6. február 2014.

Dědictví aneb Kurvaseneříká s prvými zábermi!
 

Domov
Zdieľať
Diskusia