Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Utorok 9. 8. 2022
10:21
Koronavírus na Slovensku: V pondelok bolo vykonaných 2262 RT-PCR testov. Pribudlo 874 pozitívnych prípadov a šesť obetí. S ochorením COVID-19 je hospitalizovaných 598 pacientov. (NCZI)
6:59
Ukrajinci môžu využívať aplikáciu Minefree na nahlasovanie výbušnín. Používateľa upozorní aj na nebezpečné oblasti.Ukrajinci môžu využívať aplikáciu Minefree na nahlasovanie výbušnín. Používateľa upozorní aj na nebezpečné oblasti.
Pondelok 8. 8. 2022
21:45
Niektoré súťažiace sa po skončení šou vyzliekali v erotickej relácii, Štefana na Tiktoku sledujú milióny divákov a Lenka sa objavila v trháku Skyfall. Mnohí však upadli do zabudnutia. Zisťovali sme, čo robia účastníci prvej Farmy. Niektoré súťažiace sa po skončení šou vyzliekali v erotickej relácii, Štefana na Tiktoku sledujú milióny divákov a Lenka sa objavila v trháku Skyfall. Mnohí však upadli do zabudnutia. Zisťovali sme, čo robia účastníci prvej Farmy.
15:01