Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jana Chovancová
9. augusta 2022, 8:42
Čas čítania 0:43

John Travolta vzdal hold zosnulej Olivii Newton-Johnovej

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Moja najdrahšia Olivia, robila si nám všetkým krajšie životy. Aj tieto slová napísal herec na počesť svojej kolegyne Olivie.

Olivia Newton-Johnová zomrela ôsmeho augusta po tom, čo dlhé roky bojovala so zákernou chorobou. Vo veku 73 rokov skonala na svojom ranči v Južnej Kalifornii. Pre mnohých bola symbolom víťazstva a nádeje, a to aj preto, že vyše 30 rokov ukazovala verejnosti, ako bojuje s rakovinou prsníka. Jej smrť zasiahla aj herca Johna Travoltu, ktorý sa rozhodol Olivii vzdať hold cez sociálnu sieť, píše CNN.

„Olivia moja najdrahšia, urobila si nám všetkým životy krajšími. Mala si neuveriteľný vplyv, veľmi ťa milujem,“ znelo vyznanie zosnulej herečke. 

John Travolta si s Oliviou Newton-Johnovou zahral vo filmovom muzikáli Grease, kde stvárňoval postavu „zlého“ chalana Dannyho. Herci sa naposledy stretli pred pár rokmi počas hereckej akcie na Floride.

Obaja si obliekli svoje charakteristické kostýmy, Olivia žltú sukňu a sveter s bielym gombíkom a John typickú koženú bundu. Bolo to prvýkrát, čo mali na sebe tieto veci, odkedy spolu hrali vo filme, píše na svojom Instagrame Travolta. 

Na záver sa podpísal: „Tvoj od chvíle, keď som ťa prvýkrát uvidel, a už navždy! Tvoj Danny, tvoj John.“

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa John Travolta (@johntravolta)

Domov
Zdieľať
Diskusia