Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. augusta 2022, 20:28
Čas čítania 0:53
Jakub Paulík

Kanye West si nechutne vystrelil z Peta Davidsona pre rozchod s Kim Kardashian. Zdieľal novinový nápis s jeho úmrtím

ZAUJÍMAVOSTI KANYE WEST SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Kim Kardashian ho požiadala, aby príspevok zmazal.

Kanye West si na sociálnych sieťach robil žarty z Peta Davidsona, ktorý sa rozišiel s jeho bývalou manželkou Kim Kardashian. Na Instagrame zdieľal noviny The New York Times s upraveným nápisom, ktorý oznamoval smrť „Sketa Davidsona“ (tak mu hovoril Kanye).

Kim Kardashian o rozvod s Kanyem požiadala ešte vo februári minulého roka. Po šiestich rokoch sa ich manželstvo rozpadlo. Kanye tak nebol nadšený, že sa jeho bývalá partnerka dala dokopy s novým človekom.

Odporúčané
VYSVETĽUJEME: Čo Kanye West predvádza na Instagrame? VYSVETĽUJEME: Čo Kanye West predvádza na Instagrame? 15. februára 2022, 20:30

Nič nezostal dlžný ani svojmu kedysi veľkému kamarátovi a rapovému kolegovi Kid Cudimu, na ktorého sa nahneval po tom, čo sa postavil na stranu Peta Davidsona. Malými písmenami pod novinový nápis dopísal, že Kid Cudi mal hrať na pohrebe, no bál sa, že do neho budú hádzať poháre. Odkazuje tak na nedávny koncert na festivale Rolling Loud. Ľudia totiž počas Cudiho vystúpenia, kde mal nahradiť Kanyeho, po ňom hádzali poháre, až kým šou neprerušil a neodišiel z pódia.

Anketa:
Myslíš si, že to Kanye West prehnal?
Áno.
Nie.
Áno.
58 %
207 Hlasov
Nie.
43 %
153 Hlasov

Ako píše Metro, Kardashian Kanyeho údajne vyzvala, aby nevhodný príspevok o vymyslenej smrti Peta Davidsona zmazal. „Veľmi jej na ňom záleží a bude ho naďalej brániť,“ povedal pre Metro anonymný zdroj z blízkeho okolia Kim Kardashian.

V súčasnosti však na profile Kanyeho nenájdeš nielen výsmešný príspevok zameraný na Peta Davidsona, ale ani žiadnu ďalšiu fotografiu. Napriek tomu, že Kanyeho sleduje viac než 16 miliónov ľudí, na účte nemá aktuálne ani jeden príspevok.

Kanye West
Zdroj: Instagram/KanyeWest
Domov
Zdieľať
Diskusia