Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Denisa Šútorová
9. augusta 2022, 12:15
Čas čítania 0:26

Vo veku 84 rokov zomrel japonský módny návrhár Issey Miyake. Jeho ikonické roláky nosil aj Steve Jobs

Kategória:
Móda
Uložiť Uložené

Miyake bol známy inovatívnym štýlom a parfumami. Vybudoval globálnu módnu značku a medzi jeho ikonické dizajny patril jednoduchý rolák, ktorý obľuboval aj Steve Jobs.

  1. Vo veku 84 rokov zomrel revolučný japonský módny návrhár Issey Miyake, informovala o tom jeho spoločnosť Issey Miyake Group. Podľa portálu BBC Miyake v piatok prehral boj so zákernou rakovinou pečene. Podľa japonských médií sa súkromný pohreb už konal a verejnú rozlúčku neplánujú. Budú tak rešpektovať návrhárovo prianie.
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by The Business of Fashion (@bof)

Miyake bol známy svojím inovatívnym štýlom a parfumami, vybudoval globálnu módnu značku a svetu ponúkol ikonické roláky, ktoré nosil napríklad Steve Jobs.

Počas svojej 50-ročnej kariéry Miyake experimentoval s tradičnými a modernými technikami a preslávil sa aj ako vizionár. Celý život sa pozeral do budúcnosti a hovorieval: „Veľa ľudí opakuje minulosť.“

Domov
Zdieľať
Diskusia