Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Piatok 22. 7. 2022
20:45
Fitneska a influencerka Zuzana Kardošová v rozhovore pre Refresher: „Aj ja som mala vízie, že raz chcem ísť na Harvard, no keď som dosiahla úspech vo fitnese, tak som sa viac začala fotiť na Instagram. Oni to vôbec nebrali. Nebola som šikanovaná, ale nebrali to tam.“Fitneska a influencerka Zuzana Kardošová v rozhovore pre Refresher:„Aj ja som mala vízie, že raz chcem ísť na Harvard, no keď som dosiahla úspech vo fitnese, tak som sa viac začala fotiť na Instagram. Oni to vôbec nebrali. Nebola som šikanovaná, ale nebrali to tam.“
19:31
MAPA: SHMÚ vydáva na sobotu výstrahy tretieho stupňa, v týchto okresoch môžu padnúť štyridsiatky.MAPA: SHMÚ vydáva na sobotu výstrahy tretieho stupňa, v týchto okresoch môžu padnúť štyridsiatky.
18:58
Dungeons & Dragons dostáva explozívny trailer. Zo stolovej hry sa stáva veľkolepé blockbusterové fantasy.
18:35
„Najdôležitejšie je neustúpiť. Keď človek ustúpi, hejteri vidia, že ich práca má zmysel, a pokračujú v tom. Preto našim účinkujúcim hovoríme, aby neustúpili a nedali sa,“ hovorí v rozhovore organizátor bratislavského Dúhového Pridu Martin Macko.„Najdôležitejšie je neustúpiť. Keď človek ustúpi, hejteri vidia, že ich práca má zmysel, a pokračujú v tom. Preto našim účinkujúcim hovoríme, aby neustúpili a nedali sa,“hovorí v rozhovore organizátor bratislavského Dúhového Pridu Martin Macko.
17:54
Za kyberšikanu odsúdili prvého Slováka: Nájdem ťa a uvidíš, čo ti urobím, písal bývalej priateľke.Za kyberšikanu odsúdili prvého Slováka:Nájdem ťa a uvidíš, čo ti urobím, písal bývalej priateľke.
17:14
Kylie Jenner kritizovali za 17-minútový let súkromným lietadlom. Zďaleka nie je jediná, toto sú najkratšie lety celebrít.Kylie Jenner kritizovali za 17-minútový let súkromným lietadlom. Zďaleka nie je jediná, toto sú najkratšie lety celebrít.
15:49
VIDEO: Polícia si uťahuje z dievčiny, ktorá ukradla bicykel z nákupného centra: „V žltom drese odišla na dvojkolesovom tátošovi.“VIDEO: Polícia si uťahuje z dievčiny, ktorá ukradla bicykel z nákupného centra:„V žltom drese odišla na dvojkolesovom tátošovi.“
15:10
Pellegrini: Heger priznal, že na koaličnú krízu nemá riešenie. Neprekážala by mu ani vláda s podporou fašistov.
14:42
Na Slovensku začínajú schnúť rieky. Zhoršujúca sa situácia bude podľa vedcov pokračovať.Na Slovensku začínajú schnúť rieky. Zhoršujúca sa situácia bude podľa vedcov pokračovať.
13:59
Jaroslav Naď: Peter Pellegrini je nechutný príživník. Chváli sa tým, na čom sa nominanti jeho vlády obohatili.Jaroslav Naď: Peter Pellegrini je nechutný príživník. Chváli sa tým, na čom sa nominanti jeho vlády obohatili.
12:56
Youtube bojuje proti hoaxom o interrupciách. Bude odstraňovať aj návody na riskantné domáce potraty.