Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Piatok 21. 10. 2022
18:28
Amazon vstupuje na trh s luxusným tovarom vo veľkom štýle. Dostupné sú kabelky Hermès či Chanel aj hodinky Rolex.Amazon vstupuje na trh s luxusným tovarom vo veľkom štýle. Dostupné sú kabelky Hermès či Chanel aj hodinky Rolex.
13:50
Zelenskyj varuje, že Rusi zamínovali Kachovskú priehradu. Jej zničenie by ohrozilo fungovanie Záporožskej jadrovej elektrárne.Zelenskyj varuje, že Rusi zamínovali Kachovskú priehradu. Jej zničenie by ohrozilo fungovanie Záporožskej jadrovej elektrárne.
12:06
Trailer na 5. sériu The Crown je plný emócií. Uvidíme rozuzlenie vzťahu medzi Dianou a Charlesom s tragickým koncom.Trailer na 5. sériu The Crown je plný emócií. Uvidíme rozuzlenie vzťahu medzi Dianou a Charlesom s tragickým koncom.
10:59
EÚ schválila zmeny namierené proti vysokým cenám plynu. Vznikne nový cenový index pre skvapalnený plyn.EÚ schválila zmeny namierené proti vysokým cenám plynu. Vznikne nový cenový index pre skvapalnený plyn.