Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Viktor Kniš
21. októbra 2022, 19:03
Čas čítania 0:50

VIDEO: Je ľahké hrať po jeho boku, môže kohokoľvek zabiť, vtipkoval Slafkovský na adresu spoluhráča Xhekaja

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Slovenská jednotka draftu si už našla v klube dobrých kamarátov. Na ich adresu si rád zavtipkuje.

Juraj Slafkovský v piatom zápase NHL zaznamenal svoj premiérový gól v NHL a stal sa prvou hviezdou zápasu. Pri hladkej výhre Montrealu Canadiens zvyšoval v druhej tretine na 4 : 0. Zápas sa nakoniec skončil 6 : 2.

Slovenský útočník, tohtosezónna jednotka draftu, už tradične nešetril perlami v rozhovore. Po zápase povedal, že si ledva pamätá na to, ako gól strelil, ale o to viac si užil oslavu debutového presného zásahu.

V rámci nej si ešte našiel čas kritizovať súpera Josha Browna z Arizony, ktorý ho vraj počas akcie fauloval. Novinárovi povedal, že vulgarizmus následne nevenoval hráčovi, zanadával si len sám pre seba, pretože išlo o bolestivý zásah. 

Dodal, že sa nebál reagovať ofenzívne, pretože mu chrbát kryje kolega Arber Xhekaj. Slafkovský s úsmevom vyhlásil, že ak by sa ktokoľvek pokúsil ublížiť mu, Xhekaj by ho bez zaváhania ochránil. Len 21-ročný obranca s albánsko-českými koreňmi rozumie po slovensky, zrejme aj preto sa so Slafkovským rýchlo zblížili a sú kamaráti. Slovenský útočník na jeho adresu vyhlásil, že je „najdesivejším hráčom“, a preto je rád, že hrajú spolu, nie proti sebe. 

Domov
Zdieľať
Diskusia