Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Viktor Kniš
21. októbra 2022, 20:07
Čas čítania 0:48

Prehovorila žena, ktorá prežila útok na podnik Tepláreň: 40 minút postával, nečakali sme, že prišiel vraždiť

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Radka tvrdí, že si muža krátko pred útokom všimla, ale nesprával sa podozrivo.

Radka prežila brutálnu streľbu na ulici Zámocká pred klubom Tepláreň, pri ktorej zomreli dve osoby z LGBTI+ komunity. So zraneniami ju previezli do nemocnice, jej zdravotný stav sa zlepšil.

Pre televíziu TA3 povedala, že si 19-ročného útočníka krátko pred streľbou všimla. „Problémom je, že on sa ani nesprával podozrivo, v tom výklenku stál približne 30 – 40 minút podľa dostupných informácií. Veľakrát tam ľudia postávali alebo si tam sadli na schody, čakali na niekoho. My sme tam často sedávali, keď boli plné lavičky,“ povedala televízii.

Spomína si aj na to, čo Juraj K. robil krátko predtým, ako spustil streľbu. „Vyzeral, ako keby čakal na niekoho, obzeral sa okolo seba, ešte aj ťukal do mobilu, tuším. Nikto z nás nečakal, že nás prišiel zavraždiť. Nepovedal ani slovo, nemal žiadne narážky.“

Radka tvrdí, že krátko pred tragickou udalosťou postávala pred barom náhodou a pozerala na jednu z obetí Matúša, ako si objednáva jedlo.

Streľba v Bratislave | Útok v Bratislave
Miesto činu dvojnásobnej vraždy na Zámockej ulici v Bratislave. Zdroj: Refresher/Ivan Koribanič

Prípad tragickej streľby na Zámockej ulici v Bratislave, ktorý si vyžiadal dve obete, prekvalifikovali na obzvlášť závažný zločin teroristického útoku.

7. apríla 2024, 6:22 Čas čítania 10:56 PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal

Primárnym cieľom strelca z Bratislavy bol premiér Eduard Heger. „Máme preukázané aj konkrétne skutky, ktoré vykonal, smerujúce k tomu, aby mohol zaútočiť na premiéra tejto krajiny,“vyhlásil policajný prezident Štefan Hamran.

Domov
Zdieľať
Diskusia