Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jana Chovancová TASR
18. októbra 2022, 20:36
Čas čítania 0:28

Primárny cieľ strelca zo Zámockej bol premiér Heger, potvrdil šéf polície. Mladý vrah chcel zabíjať aj ďalších politikov

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Okrem premiéra Eduarda Hegera sa podľa šéfa polície na zozname vraha nachádzali aj iní ľudia z politiky.

Primárnym cieľom strelca z Bratislavy bol premiér Eduard Heger, potvrdil policajný prezident Štefan Hamran. 

„Máme preukázané aj konkrétne skutky, ktoré vykonal, smerujúce k tomu, aby mohol zaútočiť na premiéra tejto krajiny,“ vyhlásil Hamran v relácii TV Joj Analýzy Na hrane.

Šéf polície potvrdil, že strelec sa v stredu, v deň tragickej streľby pred Teplárňou, nachádzal počas dňa na mieste trvalého pobytu predsedu vlády SR.

17. októbra 2022, 19:48 Čas čítania 0:58 Vrah zo Zámockej chcel údajne zabiť aj premiéra Hegera. V deň útoku stál hodiny pred jeho domom Vrah zo Zámockej chcel údajne zabiť aj premiéra Hegera. V deň útoku stál hodiny pred jeho domom

Keďže sa mu podľa policajného prezidenta nepodarilo na Hegera zaútočiť, vybral sa za ďalším cieľom, ktorý mal vyhliadnutý, a to bar Tepláreň.

Okrem premiéra mal mladý vrah na zozname aj ďalších ľudí. Podľa šéfa polície chcel útočiť aj na iných koaličných a opozičných politikov a takisto na jedného novinára. Polícia prípad vyšetruje ako teroristický čin.

Domov
Zdieľať
Diskusia