Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Piatok 1. 11. 2019
11:13
Ani Egove Žijeme len raz, ani Spievankovo či FÍHA tralala. Ktorá slovenská skladba má najviac pozretí na YouTube?Ani Egove Žijeme len raz, ani Spievankovo či FÍHA tralala. Ktorá slovenská skladba má najviac pozretí na YouTube?
11:04
Najlepšie Halloweenske kostýmy známych Slovákov: Moma ako Billie Eilish, Naty Kerny si zväčšila zadok, aby vyzerala ako Kim Kardashian.Najlepšie Halloweenske kostýmy známych Slovákov: Moma ako Billie Eilish, Naty Kerny si zväčšila zadok, aby vyzerala ako Kim Kardashian.
10:00
Prečo si na ňu dobrý len vtedy, keď je na teba zlá? Ariana Grande a Nicki Minaj sú Charlieho anjeli.
8:47
Zayo a Samey sú kovboji z westernu. Majú zbrane a na bare nechávajú milión eur.
7:24
Populárny web Topserialy.to končí po tvrdom zásahu proti pirátskemu obsahu na internete. Koalícia piatich najväčších hollywoodskych štúdií vypla servery Openload a Streamango.Populárny web Topserialy.to končí po tvrdom zásahu proti pirátskemu obsahu na internete. Koalícia piatich najväčších hollywoodskych štúdií vypla servery Openload a Streamango.
1:00
Robert Pattinson a Timothée Chalamet zvádzajú bitky na život a na smrť. Historický veľkofilm King vychádza na Netflixe už dnes.
1:00
The Rock a Kevin Hart blbnú v akčnom traileri pre Jumanji 3. Dobrodružstvá v džungli a hláškovanie vystrieda boj o život.
Štvrtok 31. 10. 2019
21:56
Austrália chce zabrániť mladistvým v prístupe na porno a gamblingové stránky. Nápad skenovať tváre používateľov sa však nestretol s pochopením.
20:26
Dobrovoľníci z 50 krajín sveta vyzbierali takmer pol milióna kusov odpadu. Väčšinu z neho tvorili plastové fľaše od Coca-Coly.
19:10
Formula 1 odhalila nové pravidlá pre rok 2021. Z áut zmiznú malé krídelká a pribudne viac predbiehania. Tímy sa tiež budú musieť zmestiť do rozpočtového stropu.Formula 1 odhalila nové pravidlá pre rok 2021. Z áut zmiznú malé krídelká a pribudne viac predbiehania. Tímy sa tiež budú musieť zmestiť do rozpočtového stropu.
17:44
Zaklínač Geralt v napínavej upútavke vraždí monštrá. Konečne už poznáme aj presný dátum premiéry.
17:25
Britský Top Gear zorganizoval drag race medzi Teslou Modelom S a Porsche Taycanom. Výsledok je podobný, ako pri nedávnom krúžení na Nürburgringu - Tesla odišla s dlhým nosom.
16:53
Bývalý premiér Robert Fico už v komplexe Bonaparte nebýva. Nájomnú zmluvu k dnešnému dňu ukončila konkurzná správkyňa Bašternákovho majetku. Fico za byt platil 2 650 eur mesačne.
16:21
Sex s Harley Quinn alebo Jokerom: Pornhub odhalil halloweenske štatistiky, ľudia vyhľadávajú aj Harryho Pottera či Spider-Mana.