Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Nedeľa 20. 10. 2019
11:00
Marvelovky sú opovrhnutiahodné a stále o tom istom. Tvorca Krstného otca sa obul do komiksových filmov.
10:20
Conor McGregor a Khabib Nurmagomedov si nakladajú na Twitteri. Íra zároveň obvinili z ďalšieho sexuálneho napadnutia.
9:38
Nový najdlhší let sveta trval takmer 20 hodín. Pristál v Sydney, pasažieri museli dodržiavať prísny harmonogram.Nový najdlhší let sveta trval takmer 20 hodín. Pristál v Sydney, pasažieri museli dodržiavať prísny harmonogram.
8:20
Sobota 19. 10. 2019
22:28
Špeciálna vírivka na semenníky stojí len 36 €. Koľko ťa vyjde verzia z pravého zlata?
21:20
Tarantino odmietol zostrihať Vtedy v Hollywoode. Čína sa rozhodla zrušiť jeho premiéru.
20:28
Rihanna pobláznila internet sériou videí, na ktorých predvádza svoje prednosti. Kráska z Barbadosu na vlastnom tele promuje nové produkty svojej značky.
19:12
Google nechtiac uznal, že iPhone je hodnotnejší ako ich Pixel. Akým spôsobom si hodili pod nohy polená?
18:16
16:20
Vyšetrovanie krvavej vraždy 11-ročného chlapca z príbehu Stephena Kinga vzbudzuje hrôzu. Vychutnaj si trailer na atmosferický a desivý seriál od HBO.
15:40
14:47
Afroamerický ochrankár vyzval študenta, aby prestal s rasistickými urážkami. Paradoxne sa ale škola rozhodla vyhodiť práve strážnika.
14:00
Koľko jedla zvládne priniesť jeden kuriér Woltu? Vyskúšali sme novú donáškovú službu v Bratislave, dozvieš sa, či sa oplatí cez Wolt objednať a ako bonus môžeš získať 100 eur na jedlo.
13:58
Vodca kultu miloval hazard a sexuálne zneužíval ženy. Po bombovom atentáte na jeho osobu zostali iba kúsky ľudských tiel.Vodca kultu miloval hazard a sexuálne zneužíval ženy. Po bombovom atentáte na jeho osobu zostali iba kúsky ľudských tiel.
12:29
Justin Bieber čelí žalobe za zdieľanie fotografie, na ktorej je on sám. Paparazzi chce vysúdiť milióny, pretože mu nedal povolenie.
11:45
17-ročného Slováka prenasledovala polícia. S autom preletel cez plot a zrazil troch ľudí.